Dünya 4.5 milyar yıl önce oluştu ve insan sadece 200.000 yıldır dünyada yaşamakta.
200.000 yıldan öncesine dair homo saphiens kalıntıları bulunmamıştır.
Dünya neden o kadar uzun süre insansızdı?
Neden çok ama çok uzun süre sonra insan ortaya çıktı?
Öncesine ait sadece ara form fosilleri bulunmuştur ve bu fosiller insan evriminin kanıtıdır.
Bu insan maymun karşımı ara form fosillerini müzelerde görmek mümkün.
İnsan bir hayvan türüdür, primattır.
Hayvan değil isek neden hayvanlardan insana hastalık bulaşabiliyor? Bunu bir düşünün.
Hayvan değil isek neden hayvanlar gibi ete,deriye, kemiğe,organlara, beyine, gözlere ve uzuvlara sahibiz?
Zekaya sahip olduğumuz için hayvan değiliz, üstünüz, özeliz desekte gerçeği değiştiremeyiz.
Vücumuzdaki kollarımızdaki ayaklarımızdaki kılları hiç düşündünüz mü?
O kıllar atalarımızın daha çok kıllı olan bir maymun türü olduğunun kanıtı olabilir mi?
Şuda var, 150 milyon yıl dünyada neden sadece dinozorlar yaşadı?
65 milyon yıl önce dünyaya astreoid çarpmasaydı dinozorlar günümüzde kadar gelebilirlerdi ve insanlık evrimleşemeyecekti.
Ayrıca insan ve şempanze DNA'larında ortak eşleşmeler aşırı derecede çoğunlukta, neden?
Genetik bilimciler şempanze ve insan genom sıralamasında çok az farklılık olduğunu söylüyorlar.
Milyarlarca genom içinde minik farklılılar varmış.
Benzerlik inanılmaz seviyedeymiş.
Yani şahsen ben buna benzer bir sürü soruya dinde cevap bulamadığım için ateist oldum.
Bilim bana her sorumun cevabını kanıtlarla gösterdi.
Bilim doğayı, tanrıya ihtiyaç duymadan gayet akla yatkın ve net bir biçimde açıklıyor..