Bilim Kurulu’ndan maske ve kısıtlama kararı! Bakan Koca, coronada yeni dönemi açıkladı

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Sağlık Konuları
Konu sahibi son olarak 1208 gün önce görüldü
Vay be coronayi da reis bitirdi 2023 e bomba gibi geliyor

Hayır @Lefty neden üzülsün bu karara kardeşim her aşı kararı aldıklarında gidip aşısını oluyor üstünde zırhlı kalkan var mübarek

R cok güzel bir harf.
Cok da yakisti.

3 yıl maske mi takılır lan. Salak misiniz.

aşılama oranlarını takip etmeyi de bıraktım ben, var mı artış yoksa aşı olanlar sürekli gidip dozunu alıp geliyor mu? özledim zaten aşı olmayı, bi gideyim ben...

Ölümler olmasa inanasım gelmiyor..

Bari günlük vaka sayılarını da açıklamayı bıraksınlar psikolojimiz düzelsin

20220303_002536.jpg

Yeni salgin politikamiz

Hayır @Lefty neden üzülsün bu karara kardeşim her aşı kararı aldıklarında gidip aşısını oluyor üstünde zırhlı kalkan var mübarek
Salgının başından itibaren yakın çevremdeki bilim insanlarının önerileri ile hareket ettim ve çok da doğru yapmışım. Salgının sonuna doğru geldik ve çok şükür hastalanmadım, ailem ve yakın çevremden de üç aşı olup da virüsü kapan hiç kimse olmadı kaldı ki benim yakın temaslarım da oldu.

Yurt içi ve yurt dışı bazı fuarlarda da halen iki ya da üç aşı şartı devam ediyor ve katılmak durumunda kaldığımda aşı engeli ile karşılaşmıyorum.

Aşılama belli seviyeye ulaştıkça kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağı biliniyordu ve bu karara hiç şaşırmadım. Kısıtlamayı kaldıran her ülkede tam aşılı oranı dikkate alınıyor ve yakında ülkemize turistler de geleceğine göre oldukça yerinde ve zamanında alınmış bir karar oldu.

Dün sabah diğer başlıkta da yazmıştım ve zaten ülkemizde bir yıldır kısıtlamalara uyan insan sayısı çok azaldı ve sürekli gerginliklere sebep oluyordu, resmileşmesi iyi oldu.

Geri