Bilim Kurgu Filmleri - En İyi Bilim Kurgu Filmleri

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
nx1fj.jpg

Vizyon Tarihi: 22 Kasım 1989
Yapımı : 1989 - ABD
Tür : Bilim Kurgu , Komedi , Macera
Süre: 108 Dak.
Yönetmen : Robert Zemeckis
Oyuncular : Michael J. Fox , Billy Zane , Christopher Lloyd , Elisabeth Shue , Lea Thompson
Seslendirenler : Yekta Kopan , Uğur Taşdemir , Bedia Ener , Aysun Topar , Burcu Güneştutar
Senaryo : Robert Zemeckis , Bob Gale
Yapımcı : Steven Spielberg , Bob Gale

Film Özeti
Fırlama Martin ile çılgın bilim adamı dostu Dr. Brown için, bir kez daha zaman makinesine çevirdikleri DeLorean'a başvurma zamanı. Marty bu kez 2015'e gidip henüz doğmamış çocuğuna yardım etmek zorunda kalacak. Elbette bunu yaparken yine ortalığı karıştırıp zamanın dokusuna ve düzenine zarar verecektir.​

Contact ve mrnobody ...
Müthiş filmlerdi benim için.

Contact ve yıldız savaşları benim için sarsılmaz filmlerdir. gerçi bilimkurgu uzun soluklu dizilerde daha tatlı oluyor ama bu iki film de gayet başarılı... özellikle carl sagan abinin din-bilim göndermeleriyle süslediği contact tamamen ufkumuzu açmıştır.

Çocukken izlediğim ve tesirinden bir süre kurtulamadığım bir film vardı:
Sinek
En çok sevdiğimse her zaman Geleceğe Dönüş Serisi olmuştur.
E.T hep çok sevimli gelmişti. Alien, Uzay Yolu ve Terminator gibi yapımlar çok çarpıcıydı. Matrix ergenliğime denk geldiği için Keanu Reeves'e bakmaktan çoğu zaman filme odaklanamadığım olmuştur.
Star Wars serisi bilim kurguda ötesi olamayacağını düşündüğüm bir seridir.
Bir Jim Carrey hayranı olarak Sil Baştan ve Thruman Show'u da eklemeden geçemeyeceğim.
Son zamanlarda izlediğim Insterstellar ve Yerçekimi ise zihnimde çok güzel bir tat bıraktı diyebilirim. Insterstellar ve Başlangıç son zamanların en iyi bilim kurgusu bile olabilir.

Dizi olarak da kesinlikle Fringe derim.

Predestınatıon - Kader.

Izledıkten sonra bır saat kendıme gelemedıgım fılm.

Geri