Bilim Kurgu Film Önerileri

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3313 gün önce görüldü
Film önerileri hakkında çok konu açılmıştır ama sorayım yine de bilim kurgu film önerisi istiyorum. Oha süper diyebilceğim bilim kurgu önerisi olan yazsın pls

Kurtuluş günü bunu izle çok eski film 90 yapımı felan ama o tarihlere rağmen en iyi uzaylı filmidir..

Resident evil serisini izlemediysen tavsiye ederim..
30 gün gece bu filmde benim en beğendiğim yaratık filmi..

MrNobody var Aslında ama tam olarak bilim kurgu sayılmaz ama bu niyetle izlediğim en iyi filmlerden biridir. Sicim teorisi/paralel evren konulu filmlerden biridir.

Resident evil serisini izlemediysen tavsiye ederim..
30 gün gece bu filmde benim en beğendiğim yaratık filmi..

resident evil izledim
30 gün gece izlemedim bu arada kurtuluş günün de will smith oynuo nasıl izlememişim bunu ben teşekkür ettim tekrarda

resident evil izledim
30 gün gece izlemedim bu arada kurtuluş günün de will smith oynuo nasıl izlememişim bunu ben teşekkür ettim tekrarda

Kurtuluş gününü belki 5 10 sefer izlemişimdir. çok beğendiğim bir film yani benim hoşuma gitti o tarihlerde çıkmasına rağmen o imkanlarda güzel bir yapım olmuş..
Diğer önerdiğim ve beğendiğim filmler.
Ben robot
Terminatör serisi
Evrenin askerleri serisi

''Snowpiercer'' ımdb puanı 7, final bölümünü güzel yapsalardı daha iyi puan alırdı.

Kurtuluş gününü belki 5 10 sefer izlemişimdir. çok beğendiğim bir film yani benim hoşuma gitti o tarihlerde çıkmasına rağmen o imkanlarda güzel bir yapım olmuş..
Diğer önerdiğim ve beğendiğim filmler.
Ben robot
Terminatör serisi
Evrenin askerleri serisi

fragmanı güzel gibi izlemeye başladım bile
evrenin askerleri serisini izlemedim bunlarıda arşivleyim saol başkan

Lucy canım izle pişman olmazsın Evrim diyecektim önermişler :cici:
İzlemediysen Yenilmezler,Kaptan Amerika 1-2, Thor 1-2,Iron Man 1-2-3,Percy Jackson Şimşek hırsızı ve Canavarlar Denizi (2 film),Açlık oyunları 1-2 aklıma gelenler bunlar canım :tatlı:

Lucy canım izle pişman olmazsın Evrim diyecektim önermişler :cici:
İzlemediysen Yenilmezler,Kaptan Amerika 1-2, Thor 1-2,Iron Man 1-2-3,Percy Jackson Şimşek hırsızı ve Canavarlar Denizi (2 film),Açlık oyunları 1-2 aklıma gelenler bunlar canım :tatlı:

lucy izledim fena değil gibiydi ama kopukluklar vardı.
Yenilmezler ve evrimi izlicem:)

Başlangıç İzlediğim güzel filmlerdendi.

Geri