Bilim Kurgu Film Afiş Tasarımı

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Adım 1

Karanlık bir tuval # 080.808, 1600 × 2300 piksel (300dpi) ile başlayın. , Görüntüleri daha net gerekirse baskı için daha esnek ve optimal tutmak, böylece yüksek çözünürlükte çalışmak ister.
Adım 2

Bu arka plan biraz daha ilginç hale getirmek ve onu bir "beden" için kullanılan ücretsiz lekeli kağıt dokusu . Doku Desaturate, sert ışık harmanlama modunu ayarlayın ve% 30 opaklık aşağı çekin.
step2.jpg

Adım 3

Ekle Bulutsusu görüntü doku üstüne yeni bir katman, çevirme ve Hue Saturation (192, 26, 0) kullanabilirsiniz. Gösterildiği gibi mavi bir renk vermelidir. Şimdi arka planda görüntü karışımı maske aracını kullanın. Sadece sol, sağ ve alt (resme bakın) maskeli olmalıdır.
step3.jpg

Adım 4

Sonraki kadar ekleme ufukta görüntü . Tıpkı önceki adımları gibi, görüntü Desaturate ve yumuşak ışık karıştırma modunu kullanmak. Ben bunu biraz daha ayrıntılı hale getirmek için görüntü kopyalanır. Üstten görüntü maskelemek için degrade aracını kullanın. Biz sadece dağ / kayalar ve gökyüzünün küçük bir parça görmek gerekir.
step41.jpg

Adım 5

Dışarı Pentool kadın stok ve bulutsu üzerine yerleştirin. % 30 opacity ile işaretli parçalar yumuşak ve biraz daha arka plana onları karışımı yumuşak bir fırça kullanın. Kadının alt kısmında giderilmek zorundadır. Ayrıca yüz ve kol rötuş) bulaşmaya aracı% 30 güç kullanmıştır.
step5.jpg

Adım 6

Pentool kadının yanağına bir şekil çizmek için kullanın. Renkler kullanılmış ve katman stilleri resimde gösterilmiştir. Yapmak için kalan tek şey, şekil% 25 opaklık ile üst yumuşak bir ışık karıştırma modu ve bir gölge vermek. Şekil karışımı yapmak için daha fazla bir maske yapmak ve şeklin sol tarafındaki yumuşak bir fırça kullanın.
step61.jpg

Adım 7

Biraz daha ayrıntı ekleyelim. Yeni bir katman biraz daha hafif bir kırmızı daire içinde işaretli alanı yapmak için yumuşak bir beyaz bir fırça (% 20) kullanın. Bu, daha fazla derinlik verir ve şekli daha parlak hale getirir. Ayrıca şeklin üst pentool ile bir fırça darbesi ekleyin.
Metalik doku paketi çizik çizik şekli için bazı eklemek için kullanın . Tuval doku, Desaturate ve resimde gösterildiği gibi şekil üzerine klibi. % 20-40 arasında donukluk ayarlayın.
step7.jpg

Adım 8

Şimdi biz şekil ekstra ayrıntı eklemek için gidiyoruz metalik sıfırdan doku ekledi. Bir seçim yapın bilgisayar çipleri stok ve şekli (donukluk% 85, karıştırma modu: Yumuşak ışık) yerleştirin. Şeklinde maske maske aracını kullanın. Ben genellikle Sonunda içeri uyum sağlamak için sert kenarları etrafında yumuşak bir fırça kullanın, ben de iki kat daha fazla derinlik vermek için, mavi vuruş ve parıldıyor çekti. Bile daha parlak beyaz bir radyal degrade ekleyebilirsiniz şeklin üst vuruş yapmak.
step81.jpg

Adım 9

Yeni katmanlar olun ve resimde gösterildiği gibi pentool ile iki şekil çizin. Daha önce şeklin bazı parçaları tekrar vurgulamak için yumuşak beyaz bir fırça kullanın yaptığı gibi. Sadece üst şekil altında bir gölge gerekiyor. Şekli bir maske yapmak ve pentooled şekli sert kenarları fırça. Mavi şekli olarak kullanılan sonraki doku tabanlı adımları aynıdır.
step9.jpg

Adım 10

Tekrar doku kullanımı ve detay yerleştirme adımları takip ederseniz, resimde gösterildiği gibi, benzer bir sonuç var. Gözleri parlayan bir karakter "gibi süper kahraman" yapmak için. Sadece gözleri (color: # 10bdee) üstüne bir radyal degrade kullanmak ve ekrana opacity% 50 ve katman stili.
step10.jpg

Adım 11

Renk ayarlamaları adında bir klasör oluşturun ve tüm katmanları üst üste yerleştirin. Bu şekilde onun altındaki tüm katmanları etkiler.
Renk doldurun:
color: # 020.317, ekran katman stili
Selective color:
Kırmızılar: 37, -10, -33. +30
Sarı: 25, 0, -15, 0
Normal: 5, 0, +2, 2
Siyahlar: 20, 0, 0, 0
Parlaklık / kontrast:
Parlaklık: 11
Kontrast: 7
Sonunda bir seviye katman ekleyin. Bu gerçekten görüntüyü istediğiniz kadar karanlık veya ışık bağlıdır.
step11.jpg

Adım 12

Kadının katmanı seçin. Bir kesim yapmak istediğiniz parça bir seçim yapmak için marque veya kement aracını kullanın. Seçimi kopyalamak ve tam olarak aynı yere yapıştırın. Iç gölge kullanın ve resimde gösterildiği gibi sonuçlar almak. Kol kısmı için ben biraz farklı yaptım. Ben bir seçim yaptı ve renk ile doldurdum: # 705e53. Sonra bir iç gölge verdi.
step12.jpg

Adım 13

Kol parçası için kafa şekiller için açıklanan adımları kullanabilirsiniz. Tek şey bir elektrik sembol yerleşimi burada ekledi. Pentool ile çizin ve renk ile doldurun: # FFFFC1. Şeklinde ince bir iç gölge düşebilir yapabilirsiniz.
step13.jpg

Adım 14

Bu yazının geri kalanı sizin hayal gerçekten. Bu parça için, ben ekledi helikopterleri ve kullanılan göz kamaştırıcı aydınlatmaları vektör örneğin. Sadece yaratıcılığı özgür ve şey eklemek sonucundan memnun kadar parça gibi çalışmasına izin.
step14.jpg

Adım 15

Bunu bitirmek için metin ekleyin. Ben metin kapsayan yıldırım kirişler kullanıldı. Bunu yapmak için, sadece, tuval üzerinde bir ışın kopyası, metnin üstüne koyun ve bindirme harmanlama modunu ayarlayın. Ben metin bit maskelemek için yumuşak bir fırça kullanılır. Ben kullanılan yazı tipi "Sans" denir.
Akıllı keskinleştirmek daha net görüntü sonuçlandırmak ve (filtre -> keskinleştirmek). Yaklaşık% 30 olarak ayarlayın. Bu gecikmiş etmeyin.
step15.jpg

Bitmiş

final-result1.jpg

Geri