Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi de senin iddianı dikkate alacak olursak, üreten de zarar görmüş oldu ve amacının dışına çıktı ayrıca bedelini ağır ödedi.Maliyetli olması etkin bir silah olduğunu kanıtlar. Ancak fiziksel sınır ve etnik tanım tanımıyor.
Silah geri teper. Sıkı tutacaksın. Omzunu da, çeneni de kırabilir.İyi de senin iddianı dikkate alacak olursak, üreten de zarar görmüş oldu ve amacının dışına çıktı ayrıca bedelini ağır ödedi.
Güçlü olan hayatta kalsın diyorsun yani ve iyi ya da kötü fark etmez.Arınma gecesi gibi bi şey olsa
Yok kötüleri temizlicezGüçlü olan hayatta kalsın diyorsun yani ve iyi ya da kötü fark etmez.
Arınma gecesinde kötüler her yolu deniyor ve iyileri de hedef alabiliyorlardı da o açıdan sordum.Yok kötüleri temizlicez
O değil de trende sadece kadın yani boş vardı ben de mecbur aldım ins sorun çıkarmazlarArınma gecesinde kötüler her yolu deniyor ve iyileri de hedef alabiliyorlardı da o açıdan sordum.
Bilemem kiO değil de Spam/Adversitinge sadece kadın yani boş vardı ben de mecbur aldım ins sorun çıkarmazlar