Bilim Adamları Açıkladı! Bir Köpekle Uyumak Bir Erkekle Uyumaktan Daha İyi!

Konu sahibi son olarak 724 gün önce görüldü
Çok net bir soru sordum ilgi alanın olduğu için, ne derdim olabilir seninle. Bazen iyicene saçmalıyor olduğunun farkına var, ben soru sormadım sen görmedin. Cevap verme lütfen, iyi geceler.
Run lafi sokmaya calisip sonra iyice sacmaliyorsun diyorsun? Hangisini soyleyecegim, sorunun bir mantigi mi var? Isvicre bilim insanlari ne ayak nasil bir soru?

Hangi alani soruyorsun? Her bilim insanini ayri ayri degerlendirirsin, yayinlarina bakarsin, datasi hipotezi destekliyor mu takip edersin. Nerelerde egitimini tamamlamis bunlar hep onemlidir. Ben sadece genetik alanini biliyorum, diger alanlarda nasillardir bilemem.

Bu yayinin da aslini okumadim, haberi bile okumadim.

Senin iyi niyetinden suphelenir hale geldim Run, lutfen su hale getirme daha fazla durumu.

Run lafi sokmaya calisip sonra iyice sacmaliyorsun diyorsun? Hangisini soyleyecegim, sorunun bir mantigi mi var? Isvicre bilim insanlari ne ayak nasil bir soru?

Hangi alani soruyorsun? Her bilim insanini ayri ayri degerlendirirsin, yayinlarina bakarsin, datasi hipotezi destekliyor mu takip edersin. Nerelerde egitimini tamamlamis bunlar hep onemlidir. Ben sadece genetik alanini biliyorum, diger alanlarda nasillardir bilemem.

Bu yayinin da aslini okumadim, haberi bile okumadim.

Senin iyi niyetinden suphelenir hale geldim Run, lutfen su hale getirme daha fazla durumu.
Defalarca yaptığım bir espri var benim, saçma salak araştırmalar genelde "İsviçreli bilim adamları" araştırması olarak önümüze çıkıyor. Ben ona dem vurdum, senin kişisel hayatın benim umurumda değil, ben burada herkese forum üyesi olarak bakıyorum, en yakınımda olan kişilerde dahil.
Seninle ne sorunum olabilir, bazıları gibi ben başkaları ile ortak düşünmem. Kimseyle hareket etmem, yancı olmam. Senin kuruntun birinin mesajıma kahkaha emojisi atması. Bu kadar ciddiye almayın her şeyi, ben kendi yazdığım ve yaptığım şeylerden sorumluyum. Binlerce mesajım var, onlarca kere insanlar ile tartışma yaptım ve bir çoğuna şahit oldun. Yahu hiç mi tanımadın beni, az bir şey bile olsa fikir edinmedin mi? Yazdığın şu iki mesajı şaşkınlık ile okudum. Çok dar bir pencereden bakıyorsun, benim basit numaralar ile işim olmaz.

Geri