bilgiseyarla ilgili idda

• Kullanıcı DenizZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3025 gün önce görüldü
Merhaba arkadaslar....
konuyu acma sebebim kiz arkadasimin kac gundu omrumu yedi nerdeyse iddasiyla
sorun su....
arkadasim erkek arkadasinin onun bilgiseyarini dinledigini soyluyor
yani... youtube girildiginde ve ya siteye gidildiginde dinledigini soyluyor kendince beyninde boyle bir sorun uretmis
bense boyle bir sey olamaz diyorum
ki zavalli cocuk arkadasimin bilgiseyarina dokunmamis bile belki program indirir dusuncesiyle soyluyorum ...
simdi sotum ve sorun su bilgiseyardan anlayan arkadasar boyle bir sey mumkunmu
youtube ve ya siteye girildiginde biri sizi dinlemesi mumkunmu? dinleme yani evde konusulanlari dinledigin sarki anlaminda.

Dinleme olayi ilmaz ama ne yaptiklarini gorebilir yani hangi siteye girdig8ni kimle yazistigini gibi.. ses dinleme olmaz

Her siteye eger zararli casus yazilim yuklediyse gorebilir ses dinleme ben duymadim yani kendi pcsinden karsi bilgisayari izler

ozaman karsi taraf ip numarasini biliyorsa dedigin program gecerli demi ?
ip numara degisirse ozaman gecerlilik gidermi ?

Pc'de mikrofon varsa dinleme yapabilir diye biliyorum ben, var öyle piyasada bir kaç program.
Keylogger temizleme programları var onlardan birini kullan, bi de herhangi bir virüs programıyla tarama yap varsa bi şey çıkar zaten.

Pc'de mikrofon varsa dinleme yapabilir diye biliyorum ben, var öyle piyasada bir kaç program.
Keylogger temizleme programları var onlardan birini kullan, bi de herhangi bir virüs programıyla tarama yap varsa bi şey çıkar zaten.

her gun bilgiseyar taraniyor bir suru virus ckiyor. en az 8
simdi ne yapilsa engellenir
Keylogger temizleme program​
yeterlimi ?

her gun bilgiseyar taraniyor bir suru virus ckiyor. en az 8
simdi ne yapilsa engellenir
Keylogger temizleme program​
yeterlimi ?

Ufak boyutlu keylogger temizleme programları var bi dene onları varsa bi şey çıkar ama bundan önce görev yöneticisinden işlemlerden services işlemini bul onun sağ tarafında system yazıyorsa keylogger yoktur büyük ihtimal, buna bi bak.

Geri