Bilgisayarınızı Kapatmamanız Lazım!

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Taze Bilgi
Konu sahibi son olarak 1275 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
supernatural-computer.jpg

Pek çok insan bilgisayarlarını elektrik faturasından kaçınmak için kullandıktan sonra kapatır. Bu doğal bir şeydir.

Fakat peki ya size bilgisayarınızı kapattığınız zaman, ömrünü kısaltıyorsunuz deseydik?

Geek Squad'da uzmanların yaptığı açıklamaya göre bilgisayarınızı gün içinde birden çok kez kapatmak maalesef ömrünü azaltıyor. Bilgisayar her açıldığında içine giren akımın hassas mekanik yapısına zarar verdiğini söyleyen uzmanlar, bilgisayarlarını çok kullanan insanların, onları kapatmamaya özen göstermesi gerektiğini ekliyor.

Yaklaşık 2 haftadır açık benim bilgisayarım ^^.

ya hep alkoller ısınıyo diye. yoksa çekicem.. ^^

hava soğktu ztn nerde otryon bulmyormda pencerenn dışına camın önüne koyunca soğuyo denenmş onaylanmş :) yada extra olark ıslak peçetyi şişeye sarıp ölede koyablrsn camın önüne artk yaz gldi mecbr çlştrrsn :)

hava soğktu ztn nerde otryon bulmyormda pencerenn dışına camın önüne koyunca soğuyo denenmş onaylanmş :) yada extra olark ıslak peçetyi şişeye sarıp ölede koyablrsn camın önüne artk yaz gldi mecbr çlştrrsn :)

Ya bana buz gibi olcak biliyo musun.. Eskişehir'de oturuyorum aslında camdan dışarı koymak için çok ideal bi memleket hoho ^^

Ya bi şey sorucam. Buralı mısınız yoksa okuyo musunuz? Şu otogarın ordaki bi şey park mı ne var. Gittiniz mi hiç oraya , gittiyseniz nasıl bir yer?

eskli deilm bi süre öğrncydm ama eskte otryorm. kentparkı diyosn gttim gzel bi alan yapay gölü andıran içinde çeştli hayvnları barındıran süs havuzu, bisiklet yolu, yeşl alana sahp otrma yerleri, restorant ve kafelere sahp bi park. ayrıca bünyesnde sözde temz olan yapay sahilede sahp. dipnot: o sahilin suyu kirli atık sularn filtrelendrlmesyle aykta drmaya çalşyo. yani gidersen girme gez. kentparka varmdan birz ötesnde at çiftliğide vr. gidecek olrsan uğramanı tvsiye ederm

eskli deilm bi süre öğrncydm ama eskte otryorm. kentparkı diyosn gttim gzel bi alan yapay gölü andıran içinde çeştli hayvnları barındıran süs havuzu, bisiklet yolu, yeşl alana sahp otrma yerleri, restorant ve kafelere sahp bi park. ayrıca bünyesnde sözde temz olan yapay sahilede sahp. dipnot: o sahilin suyu kirli atık sularn filtrelendrlmesyle aykta drmaya çalşyo. yani gidersen girme gez. kentparka varmdan birz ötesnde at çiftliğide vr. gidecek olrsan uğramanı tvsiye ederm

Uğramayı düşünüyorum evek.. Yani öyle yerleri de görmek istiyorum.. Barlarda bar kalmadı artık.. Biraz da farklı alanlara yönelicem hoho ^^

Teşekkür ederim ^^

Uğramayı düşünüyorum evek.. Yani öyle yerleri de görmek istiyorum.. Barlarda bar kalmadı artık.. Biraz da farklı alanlara yönelicem hoho ^^

Teşekkür ederim ^^

içmeyi sokkta da yapblrsn başka yerleride önereym sna: sazova parkı, aşk-ı derya (teknye binip gezbileceğn gölete ve pknik alanına sahp) şehr-i aşk, şelale park

içmeyi sokkta da yapblrsn başka yerleride önereym sna: sazova parkı, aşk-ı derya (teknye binip gezbileceğn gölete ve pknik alanına sahp) şehr-i aşk, şelale park

Teşekkür ederim. Sazova Parkı dışındakileri duymamıştım ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri