Bilgisayarınız oyunları kaldırıyor mu?

Konu sahibi son olarak 4705 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar,bilgisayarınızda oyun oynamak istiyor fakat bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmamasından mı şüpheleniyorsunuz ? Kendi hazırladığım bu konu tam size göre.

1.Adım
Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements
giriyoruz.png

2.Adım
Sitemizde Bakacagımız Bölüme Girdik.
girdik.png

3.Adım
Bilgisayarımızın hangi oyunu kaldıracağını öğreniyoruz
seelim.png

4.Adım
Oyunu Seçtikten Sonra "Can You RUN IT" Tıklıyoruz Ve Bekliyoruz Eklenti Yüklü Değilse Yukarıda Çıkıyor Yüklüyoruz.
bekle.png

5.Adım
Oyunumuz Kaldırmıyorsa FAİL Yazıyor...
failfh.png

6.Adım
Oyunumuz Normal Kaldırıyorsa MİNİMUM Yazıyor...

7.Adım
Bilgisayarımız Tamamen Kaldırıyorsa FAST Yazıyor...

fastq.png

UNUTMADAN İE (İNTERNET EXPLORRER DE ÇALIŞIR)

Evet arkadaşlar inşallah yararlı olmuştur..

Kingofm2 önceki forumdaki ismim tamamen ben hazırlamıştım alıntı demeyin :)

oyun kaldırmanın donanım ile alakası olduğu için konuyu buraya açıyorum.

Dostum can u run it sistemi yanlış tanıtıyor,oyunlarında çalışıp çalışmadığını bazen yanlış söylüyor.

Bizim bi elemanın bilgisayarında can u run it'den battle field'a bakmıştık sistem özellikleri kısmında oynatır yazıyordu oyunu bi yükledik çok feci kasmaya başladı :)

Can u run it'i hiç sevmem..

Dostum can u run it sistemi yanlış tanıtıyor,oyunlarında çalışıp çalışmadığını bazen yanlış söylüyor.

Bizim bi elemanın bilgisayarında can u run it'den battle field'a bakmıştık sistem özellikleri kısmında oynatır yazıyordu oyunu bi yükledik çok feci kasmaya başladı :)

Can u run it'i hiç sevmem..

Bu site oldukça bilinir ondan dolayı hata oranı az olur diye düşünüyorum fakat doğru da söylüyor olabilirsiniz. Kaldırır dediyse tamamen kaldırır demesi önemli yani FAST olarak.Sizinde dediğiniz gibi çok feci kasmaya başlamış çünkü tamamen kaldırmıyordur, pc oyunu açabilmiştir :)

Alternatif olarak tıklayınız.

Aynen Sleeping Dogs'u yüklemeden önce bu siteden sistemimi kontrol etmiştim. Hata vermişti ama ben oyunu çok rahat bir şekilde orta grafik özellikleriyle kasmadan oynayabilmiştim. Assassins Creed: Revelations'ı da kaldırmaz diyordu, yine kaldırdı bilgisayarım. Grafik özelliklerini biraz düşürünce hatta ortalama 22 FPS'ye kadar çıkmıştım.

Bu site oldukça bilinir ondan dolayı hata oranı az olur diye düşünüyorum fakat doğru da söylüyor olabilirsiniz. Kaldırır dediyse tamamen kaldırır demesi önemli yani FAST olarak.Sizinde dediğiniz gibi çok feci kasmaya başlamış çünkü tamamen kaldırmıyordur, pc oyunu açabilmiştir :)

Alternatif olarak tıklayınız.

Evet her dediği doğru çıkmıyor can you run it'in..

Yougamers'i hiç denemedim,teşekkür ettim eline sağlık :)

Can Your It olmasa nasıl yaşardım bilmiyorum ? :musc:

Geri