Bilgisayarın ekranı büyüdü ÇÖZÜM!

• Kullanıcı Volina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Donanım Problemleri
Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar pc'e yeni olan ve pek birşey anlamıyan arkadaşlarım ekranın ayarlarıyla oynadıklarında ekran ve smileyler tamamen büyüyebilir. şimdi bu durumu düzeltmeye çalışalım..

Özellikler, Ayarlar sekmesinde ekran çözünürlüğünü 1024*768 veya hangisi kullanmak istiyorsanız onu seçin ve uygula diyin.

Çözülmediyse, konu üzerinden yazın diğer çözüm yollarını düşünelim..

kardeş ben az önce bilgisayarıma format attırdım ama ekran olduğundan büyük ekran çözünürlüğüne girdim 3 tane çıktı en büyüğünü seçtim bir değişiklik yok ne yapmam gerek

kardeş ben az önce bilgisayarıma format attırdım ama ekran olduğundan büyük ekran çözünürlüğüne girdim 3 tane çıktı en büyüğünü seçtim bir değişiklik yok ne yapmam gerek

belirli boyutlar mı var sadece?
diğer boyutları denesene birde küçülecek mi bakalım..

Buyuk ihtimal ekran kartin kurulu degil. Ekran kartinin markasini googleye arattir driver indir. Ondan sonra EmRe arkadaşımızın yazdıklarını uygula.

Bu sorun hemen hemen herkesin başına gelmiştir , çözümü kolay. :)

Pc ilk aldığımda olmuştu, iki saat yapamadım da bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşa yaptırdım. :p

Geri