bilgisayarımdan bir programı kaldıramıyorum

• Kullanıcı DenizZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3022 gün önce görüldü
merhaba arkadaslar; benim pc bir turlu derdi sorunu bitmedi :)
bilgiseyarmda bir program var silinmiyon
dil' inide anlamiyorum
napmaliyim ?
PkA0v8.png

program bu

Paint bilgisayarin bir parcasi silinmez bildigim ama dil degistirebilir cok zor olsa da bilmedigin dil icerisinde olup..
Tepede ki secenekleri biraz arastirirsan cikar belkim birseyler diye düsünüyorum
Ben ingilizce yardim konusunu buldum :/ ifadelere bakip belki bir yardimcin olur
BP1rPj.jpg

Paint bilgisayarin bir parcasi silinmez bildigim ama dil degistirebilir cok zor olsa da bilmedigin dil icerisinde olup..
Tepede ki secenekleri biraz arastirirsan cikar belkim birseyler diye düsünüyorum
Ben ingilizce yardim konusunu buldum :/ ifadelere bakip belki bir yardimcin olur
BP1rPj.jpg

sorun paintde degil
pc de resimler gozukmesin diye ben paint uzerinde kopi yadim
sorun paintde uzerindeki programda
ve silememde

GRgBGr.png

pc den tumuyle silmek istiyorum ama silinmiyor

Bu konu beni aşar ozaman :)

Dili anlayan biri cözebilir öbürtürlü Programi nasil yok ederiz bilmiyorum birsey Belli degil ve Dili bilmiyorum hic birsey anlasilmiyor Gene bir isim okunsa bir sekil ilernebilirdi sanirim Google amcadan..

Bilgisayarda en tepede bilgisayar ifadesine basip da o uygulamayi bulup silebilirsin ?

Bu konu beni aşar ozaman :)

Dili anlayan biri cözebilir öbürtürlü Programi nasil yok ederiz bilmiyorum birsey Belli degil ve Dili bilmiyorum hic birsey anlasilmiyor Gene bir isim okunsa bir sekil ilernebilirdi sanirim Google amcadan..

aynen isimde yok program ne ise yariyor onu bile bilmiyorum
pc beynine bakdim :) odada yok

bakdim program genel olarak yok gibi
ama var gozmun onunde duruyor iks isareti basinca gidiyor ama pc dursun istemem
silmek istiyorum

x e basınca gidiyorsa dursun nolacak :D

ctrl + alt + del yap görev yöneticisini başlat orda gözüküyorsa sağ tıkla işleme git de orda dosyanın ismi.exe yazar o dosyanın ismini Arama bölümünden arat dosyanın klasörünü bul sil

x e basınca gidiyorsa dursun nolacak :D

ctrl + alt + del yap görev yöneticisini başlat orda gözüküyorsa sağ tıkla işleme git de orda dosyanın ismi.exe yazar o dosyanın ismini Arama bölümünden arat dosyanın klasörünü bul sil

olmuyorr ,,, pc cince program yokki
bu nerden cikdi bilmiyorum
yok ben takdim bu programa silmem lazim inat yapdim :)

Grifikir mause saga tiklayinca bu geliyor sag tarafa acilan kucuk program

a3aGj4.png

Program ise illaki yükle olması gerekir. Ccleaner yükleyip tekrar bi program ekle kaldıra göz at. Tarayıcılarda çıkan reklamları andırıyor daha çok :D

Olmadı birde AdwCleaner ile tarayıcılarını temizle

DenizZ bu bir program değil. Bu nedenle eke-kaldır'da göremezsin. Biz buna sahte yazılım veya virüs diyoruz. :) Çinski virüs ismiyle bilinir. Adından da anlaşılacağı gibi Çin menşeili.

Virüs'ün yapımcısı "Tencent" ismiyle karşımıza çıkar. Bu nedenle bilgisayarındaki Tencent isimli dosyaları bulman gerekir.

Bunun için şu şekilde ilerleyebilirsin:
Bilgisayarım > C > Program Files > Tencent > QQPCMgr > 10.1016434218 > Uninst dosyasına tıkladıktan sonra;

Çıkacak olan sahte yazılım penceresinde biraz bekle. Karşına üç tane kutucuk çıkacak. Hepsini işaretle ve solda olan çince butona tıkla. Sonrasında sana Çince "Emin misiniz?" diye soracak. "Eminim" anlamındaki sol butona tıklarsan, sahte yazılım bilgisayarından temizlenecektir. En son çıkacak olan sahte yazılım penceresinde hiç bir butona tıklamadan direkt olarak çarpıya basabilirsin.

Uygulamayı sildikten sonra bilgisayar üzerindeki tüm "Tencent" isimli klasörleri silersin.

DenizZ bu bir program değil. Bu nedenle eke-kaldır'da göremezsin. Biz buna sahte yazılım veya virüs diyoruz. :) Çinski virüs ismiyle bilinir. Adından da anlaşılacağı gibi Çin menşeili.

Virüs'ün yapımcısı "Tencent" ismiyle karşımıza çıkar. Bu nedenle bilgisayarındaki Tencent isimli dosyaları bulman gerekir.

Bunun için şu şekilde ilerleyebilirsin:
Bilgisayarım > C > Program Files > Tencent > QQPCMgr > 10.1016434218 > Uninst dosyasına tıkladıktan sonra;

Çıkacak olan sahte yazılım penceresinde biraz bekle. Karşına üç tane kutucuk çıkacak. Hepsini işaretle ve solda olan çince butona tıkla. Sonrasında sana Çince "Emin misiniz?" diye soracak. "Eminim" anlamındaki sol butona tıklarsan, sahte yazılım bilgisayarından temizlenecektir. En son çıkacak olan sahte yazılım penceresinde hiç bir butona tıklamadan direkt olarak çarpıya basabilirsin.

Uygulamayı sildikten sonra bilgisayar üzerindeki tüm "Tencent" isimli klasörleri silersin.

Resimleye bilirmsiin ?

Geri