Bilgisayarıma nasıl format atabilirim ?

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Merhaba değerli arkadaşlar, bir kaç gündür bilgisayarım çok yavaşladı açılması 5-6 dakikayı buluyor bilgisayar içeriğinden hiç anlamam ancak sanıyorum format atmam gerekecek. Google'dan baktım format için cd gerekiyormuş fakat bende böyle bir cd yok. Bilgisayarım Windows 7, en kolay yoldan anlaşılır bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiye kadar hiç format atmadım ilk kez yapacağım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. :hi:

Anlamıyorsan ve daha önce hiç yapmadıysan anlayam birilerine yaptır bence.

Sayin yolcu herseyin cozumu format degildir
Uzaktan yardim ile bi pcni incelemk lazim

Vürüs ola bilir iştersen ilk once güncel bir vürüs tarayıcısı ile pc ni tarat yok degil cd filan onları bulman inkansıza yakın bulsan bile yapman cok zor 20 tl format git işinin ehli bir pc cıya attır gec kurtul derdinden

Anlamıyorsan ve daha önce hiç yapmadıysan anlayam birilerine yaptır bence.

Bazen denk geliyorum yorumlara format atmak çok kolay bir iş vs diyorlar bir de kendim deneyeyim hem öğrenmiş olurum diye düşünmüştüm ancak haklılık payın var, teşekkürler.

Sayin yolcu herseyin cozumu format degildir
Uzaktan yardim ile bi pcni incelemk lazim

Uzaktan yardım vasıtasıyla yapılabiliyorsa bir ara baktırmakta fayda var o halde, teşekkür ederim.

Vürüs ola bilir iştersen ilk once güncel bir vürüs tarayıcısı ile pc ni tarat yok degil cd filan onları bulman inkansıza yakın bulsan bile yapman cok zor 20 tl format git işinin ehli bir pc cıya attır gec kurtul derdinden

Haklısın, gelen yorumlara göre kendim yapamayacak gibi olursam öyle yapacağım artık.

bazı siteler var format (.iso) dosyaları paylaşan, onları indirip dvd'ye yazdırabilir format atabilirsin kolay bi' şekilde. (benim bildiğim sağlam/güncel bi' site var dosyaları indirmek için fakat reklam olur endişesinden yazmıyorum) , problem olmaz ise de isteğe göre paylaşabilirim. zaten çoğu format türkçe dil desteği içerdiğinden çocuk oyuncağı olur bilmeyenler için. topu topu toplasan 3-4 tane uygulanacak komut var senin yapman gereken. Adımlara göre; Diskleri silme , yeniden oluşturma ( formatın yükleneceği disk) vs. zaten sonrası sistemin yapacağı iş.

Youtube videoları var abi bi göz at

Format mı kaldı abi.

İlk kez yapacağım bilemiyorum kalmadı mı ?

Youtube videoları var abi bi göz at

Tamam bakarım kardeşim sağol.

bazı siteler var format (.iso) dosyaları paylaşan, onları indirip dvd'ye yazdırabilir format atabilirsin kolay bi' şekilde. (benim bildiğim sağlam/güncel bi' site var dosyaları indirmek için fakat reklam olur endişesinden yazmıyorum) , problem olmaz ise de isteğe göre paylaşabilirim. zaten çoğu format türkçe dil desteği içerdiğinden çocuk oyuncağı olur bilmeyenler için. topu topu toplasan 3-4 tane uygulanacak komut var senin yapman gereken. Adımlara göre; Diskleri silme , yeniden oluşturma ( formatın yükleneceği disk) vs. zaten sonrası sistemin yapacağı iş.

Site ismi vermeyin de tam bilemedim arkadaşların da dediği gibi 20-30 liraya yaptırmak daha akıl kârı gibi duruyor. Sanıyorum bu konu beni aşar zira daha önce yapmadım en iyisi ehline müracaat etmek gibi. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

Geri