Bilgisayarım sürekli donuyor

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 888 gün önce görüldü
bilgisayarım donuyor - bilgisayarım kasıyor - oyun açılmıyor - bilgisayar kilitleniyor - bilgisayar açılmıyor - bilgisayar bakımı nasıl yapılır

Hepimizin başına mutlaka gelmiştir bilgisayarın donması farenin hareket ettirilememesi gibi durumlar. Genelde bir süre bekler bilgisayarımızın kendine gelmesini bekleriz bazen kısa bi süre içinde kendine gelir bazen ise güç düğmesine basarak reset atmamız gerekir tavsiye edilmesede.

Benede de bu sorun var arada kasmalar ve donmalar oluyor, bakım yapmam gerekiyor sanırım ama bilmiyorum. Format demeyin format atma ihtimalim yok şuan :)

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ne kadar süredir format atmadın bilmiyorum ama donma ve kasmalara başka yönden bakarsak kasanın temizlik vakti gelmişte geçiyor diyebiliriz :) kendin veya başkasına en kısa sürede pc nin kasasını temizletmeni öneririm

Ne kadar süredir format atmadın bilmiyorum ama donma ve kasmalara başka yönden bakarsak kasanın temizlik vakti gelmişte geçiyor diyebiliriz :) kendin veya başkasına en kısa sürede pc nin kasasını temizletmeni öneririm

3 senedir atılmadı format. Laptop kullanıyorum:)

CCleaner Öneririm Bendede Bu Tür Sorunlar Oluyo Bunlar Genellikle Bilgisayardaki Kalıcı Veya Kullanılmayan Dosyalardan Olur CCleaner Bunları Silmeye Yarar Buyur Link :)

CCleaner_logo_2013.png

https://www.piriform.com/ccleaner

Adwanced SystemCare 7 Full Sürümü indir Derin Tarama yaptır bütün sorunları bulup halletsin, gözle görülür bir hıza ulaşır pc. Tabi kayıt defteriyle oynayan bir program olduğu için 1-2 defa kullanmanızı tavsiye ediyorum fazlası zarar.

Tamamen Facebookta Kasma Var Mı Ayrıca Kullandığı Tarayıcı Söyler Misin

Geri