Bilgisayarım durup durup C++ runtime hatası veriyor

• Kullanıcı Gölge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2849 gün önce görüldü
Bilgisayarım durup durup C++ runtime hatası veriyo.Neden olaki acaba? Fikriniz var mı?

x86 mı sistemin yoksa x64 mü?

bu arada formata falan gerek yok,durduk yere girme masrafa yapman gereken ufak bi' dosya yüklemek.

İşletim sistemi 64 bit görünüyo fakat program files(x86) diye geniş içerikli bi klasör de var.

İşletim sistemi 64 bit görünüyo fakat program files(x86) diye geniş içerikli bi klasör de var.

Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center

Buradan indirip yüklemelisin pc'ye.
Olmadı x64 olanını veririm sana,o da olmadı Netframework güncel değilse onu güncelle.
Güncellemek için şu adresten indirip yüklemelisin:

.NET Framework 4 ndir - Gezginler

Framework'ü yükledin,baktın hala aynı sorun devam ediyor,ekran kartını güncellemen gerekiyor.

Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center

Buradan indirip yüklemelisin pc'ye.
Olmadı x64 olanını veririm sana,o da olmadı Netframework güncel değilse onu güncelle.
Güncellemek için şu adresten indirip yüklemelisin:

.NET Framework 4 ndir - Gezginler

Framework'ü yükledin,baktın hala aynı sorun devam ediyor,ekran kartını güncellemen gerekiyor.
Sağolasın yükledim bakalım işe yarıcak mı.

İşe yaradı mı ? bizi bilgilendirsen?

Bu hatayı ne yapınca alıyorsun tam olarak anlatırsan yardımcı olmaya calısacagım ..

Bu hatayı ne yapınca alıyorsun tam olarak anlatırsan yardımcı olmaya calısacagım ..
Özel bişey yapmıyorum.Bilgisayarda her zamanki şekilde takılırken(internet,müzik,msn bazen photoshopla falan uğraşıyorum) hata raporu geliyo işte.

Hata raporu
305hata.jpg

Benim anlatımım bır karısık o yuzden sunu bır dene kardesm ..
yardımcı olmazsa aksam yıne bır yol gosterırız ...

Öncelikle İndireceğimiz Dosyalar.

Visual C++
Microsoft FrameWorks 3.5

Olmuyorsa! oda çok düşük bi ihtimal..

*Bilgisayarın düzgün çalıştığı bir zamana sistem geri yükleme yapın. (başlat, tüm programlar > donatılar > sistem araçları , (sistem geri yükleme) adımları takip ederek işlem yapabilirsiniz..

*Düzelmezse, C sürücüsü-sağ tık-özellikler-araçlar-şimdi denetle komutunu çalıştırın.

*Olmazsa Sisteminizi güncel antivirüs yazılımlarla taratın. (kaspersky tavsiyemdir.)

*Daha da olmazsa kurulum CD'sini takıp sfc /scannow komutunu başlat-çalıştırdan çalıştırın.

*Hiç biri olmuyorsa son çare olarak format atmanızı tavsiye ederim. tüm güncellemeleri ve driverlerinizi kurun..

Geri