Bilgisayarım Açılıyor Hiçbir İşlem Yapamıyorum?

• Kullanıcı Yek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1051 gün önce görüldü
Şansıma tüküreyim ki bu teknoloji beni hiç sevemedi gitti.

Windows 8. Lenovo dizüstü bilgisayarım iki haftadır kapalıydı. Bugün bir sunum hazırlamak için açtım. Değil internete girmek, klasörleri bile açmıyor. Güvenli modda da açamadım, ctrl+alt+del de görev yöneticisini açmıyor. Güç düğmesinden birkaç defa kapattım, o da işe yaramadı. Anlayan birileri yardımcı olabilir mi?

Notundibi: Bilgisayarı aldığımdan beri yaptığım işlemler; google chrome indirme, virüs programı ve office yükleme ve virüs taraması yapılan flash bellekten dosya yükleme.

Abla aynısı başıma gelmişti zor bela sistemi geri yüklemiştim öyle kendine gelmişti.

Onu nasıl yapacağım :/ kıracağım şimdi az kaldı.

sky'ın dediği gibi denetim masası donatılardan sistem geri yükleme veya
flash bellekle format ve yeni bir sistem. satan teknik servis yerleri var.

Onu nasıl yapacağım :/ kıracağım şimdi az kaldı.

Abla işletim sistemini nete yazarak sistem geri yükleme yazarsan bir sürü kaynak bulursun. Burada link vermek yasak olduğundan veremiyorum. Olmadı istersen özelden yollarım

sky'ın dediği gibi denetim masası donatılardan sistem geri yükleme veya
flash bellekle format ve yeni bir sistem. satan teknik servis yerleri var.

Bilgisayarı alalı bir ay olmadı daha ya. Denetim masasına falan girmiyor ki :/

Şansıma tüküreyim ki bu teknoloji beni hiç sevemedi gitti.

Windows 8. Lenovo dizüstü bilgisayarım iki haftadır kapalıydı. Bugün bir sunum hazırlamak için açtım. Değil internete girmek, klasörleri bile açmıyor. Güvenli modda da açamadım, ctrl+alt+del de görev yöneticisini açmıyor. Güç düğmesinden birkaç defa kapattım, o da işe yaramadı. Anlayan birileri yardımcı olabilir mi?

Notundibi: Bilgisayarı aldığımdan beri yaptığım işlemler; google chrome indirme, virüs programı ve office yükleme ve virüs taraması yapılan flash bellekten dosya yükleme.

Bilgisayarının ilk acılısında, f8 tusuna bas bırak (1. Yontem)

Lenova laptoplarının acma tuslarına yakın bir yerinde sıfırlama tusu var buna basarsanda aynı (2. Yontem)

Bilgisayarını onarma bolumune girin, sorun giderme - gelismis secenekler - sisteminizi geri yukleyin bolumunden sistemi geri yukleyebilirsiniz.

girmeden de çıkıyor aslında
başlat çubuğu/donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme
sistem geri yükleme işe yaramazsa flashla format tek çare.
iki dk da yapar teknik servis hic ugrasma

En Kısa Yontem;

win 8 veya win 8.1 icin;

Denetim Masasına girmiyor ise;

Klavye uzerinde ctrl tusunun yanında 4 adet pencere isaretinin buluntugu tus ile "r" harfine aynı anda basarsan "calistir" ekranı cıkar. Calistir ekranına "rstrui.exe" yazarsan direk "sistem geri yukleme" konsolu acılacakdır ve gecmis bir tarih secip sistemi geri kurtarabilirsin.

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim wiLtoRd Standart ve Sky

Standart sana ekstra teşekkür ediyorum, çünkü sayende bu mesajı bilgisayardan yazıyorum :D bilgisayardaki her şey silindi ama olsun :D

Geri