Bilgisayar'dan anlıyanlar yardımınızı bekliyorum.

Konu sahibi son olarak 1733 gün önce görüldü
Bilgisayarım elden çıkarmak istiyorum,iyi bir bilgisayar olsun, fiyatı önemli değil,şuan kullandığım dell dizüstü bilgisayar,çok uzun bir süredir kullanıyorum..

Bilgisayardan anlıyanlar yazarsa sevinirim :cici:

Hımm pc de ne yapıyorsun ? Yani dizayn, programlama, sörf vs ?

Satmak istemiyorum,yeni alacam iyi kaliteli bir pc istiyorum,
Neyse pc den anlıyan yok sanırsam forumda,Yardım istemekte hata yaptım.

Konuyu çöpe taşıyabilirsiniz..

Laptop tarzı isyiyorsanız benim kullandıgım Monster Abra V5.3 17.3" laptop önerebilirim

Abra A7 V5.3 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook

Biraz fiyat olarak pahalı gelebilir ama parasını hakeden bir canavar, ekran kartı ve ram'i sizi daha uzun süre götürecektir. Dvd rom kısmını çıkarıp ssd takarak makinenizi daha iyi kullanım yolunda ilerletmiş olursunuz

Alınganlık yapmayın lütfen, iyi bir bilgisayar çok genel bir tanım. Size 30 bin TL'lik bir bilgisayarda önerebiliriz bin TL'likte, önemli olan ne amaçla kullandığınız. Bunu bilirsek ona göre bir bilgisayar önerebiliriz daha iyi performans almanız açısından. Yukarıda bir arkadaşın da sorduğu üzere, neler yapıyorsunuz bilgisayarda? Görsel tasarım, oyun, sosyal kullanım vs?

Laptop tarzı isyiyorsanız benim kullandıgım Monster Abra V5.3 17.3" laptop önerebilirim

Abra A7 V5.3 17.3" Gaming Laptop | Monster Notebook

Biraz fiyat olarak pahalı gelebilir ama parasını hakeden bir canavar, ekran kartı ve ram'i sizi daha uzun süre götürecektir. Dvd rom kısmını çıkarıp ssd takarak makinenizi daha iyi kullanım yolunda ilerletmiş olursunuz

Tşkür ederim Kei cvp yazdığın için, kullandığınızı önermeniz çok iyi olmuş :)
Fiyatı önemli değil hızı işlemcisi,inç iyi olsun...

Alınganlık yapmayın lütfen, iyi bir bilgisayar çok genel bir tanım. Size 30 bin TL'lik bir bilgisayarda önerebiliriz bin TL'likte, önemli olan ne amaçla kullandığınız. Bunu bilirsek ona göre bir bilgisayar önerebiliriz daha iyi performans almanız açısından. Yukarıda bir arkadaşın da sorduğu üzere, neler yapıyorsunuz bilgisayarda? Görsel tasarım, oyun, sosyal kullanım vs?

Alınganlık değil,anlıyan yoksa çöpe taşına bilir dedim. proğram çok yüklüyorum, pc min kasılmasını istemiyorum, elimde ki pc de iyi ama kasıyor yinede.

Tşkür ederim Kei cvp yazdığın için, kullandığınızı önermeniz çok iyi olmuş :)
Fiyatı önemli değil hızı işlemcisi,inç iyi olsun...

Size bu laptop 1 tbb hdd ile gelecek ekstra olarak 128lik bir ssd alıp sistemi ona kurarsanız canavar olur,

Ekranı mat bu sebeple güneşten etki almıyor ve çok net görüntü veriyor

3. olarak turbo fanı var bilgisayar çok mu ısındu FN + 1 aynı anda basın turno fan devreye girer

4. olarakta klavyeleri ışıklı gece karanlıkta buyuk dertten kurtarıyor ram'i 16 gb ye kadar çıkabiliyor saygılarımla :)

Size bu laptop 1 tbb hdd ile gelecek ekstra olarak 128lik bir ssd alıp sistemi ona kurarsanız canavar olur,

Ekranı mat bu sebeple güneşten etki almıyor ve çok net görüntü veriyor

3. olarak turbo fanı var bilgisayar çok mu ısındu FN + 1 aynı anda basın turno fan devreye girer

4. olarakta klavyeleri ışıklı gece karanlıkta buyuk dertten kurtarıyor ram'i 16 gb ye kadar çıkabiliyor saygılarımla :)

Çok işime yarıyacak,bayağı güzelmiş sağol Kei :cici:

Ne tür programlar kullanıyorsunuz?
Mesleğimle ilgili programlar çok indiriyorum,yaptığım çalışmaları yüklüyorum pc m kaldırmıyordu..
Arkhe Sanada tşk ederim ilgilendiğin için :cici:

Mesleğimle ilgili programlar çok indiriyorum,yaptığım çalışmaları yüklüyorum pc m kaldırmıyordu..
Arkhe Sanada tşk ederim ilgilendiğin için :cici:

Mesleğini bilmiyorum fakat şöyle genel bir öneride bulunayım.
Görsel çizim üzerine çalışıyorsan ve free programlar kullanmıyorsan kesinlikle Apple/Macbook öneririm.
Free program kullanıyorsan ve her türlü illegal kullanıma uygun olur diyorsan marka "ASUS" önerebilirim. 4-5 bin TL arası iyi bir şey bulabilirsin.
PS. Her iki markayı da kullanıyorum ve ikiside hemen hemen benzer sistemsel özelliklerde olmasına rağmen Macbook'un performası çok daha iyi.

apple/mac kullanıyorum gayet iyi ve görsel açından da oldukça şık
yalnız sakın düşürme benimki düştü dikine hem de,köşesinden çatladı :T:

Öncelikle brief vermek / verebilmek çok önemli. Yani bilgisayarın yüzlerce çeşidi var. Öncelikle ne için kullanılması gerektiğini, istenilen özellikleri belirtmelisiniz ki öneri yaparken zorlanmayalım. :)

Konuya gelince, kendi kullandığım bilgisayarda bu zamana kadar daha hiç sorun yaşamadım ama sıfır olarak satılmıyordur muhtemelen. Ben bir de bilgisayarın özelliklerini sonradan arttırdım. En azından şu şekilde yardımcı olabilirim. Özelliklerini yazayım, bu özelliklerde sorun yaşamayacağını söyleyebilirim.

c03929394.png

Windows Sürümü: Windows 10
İşlemci: Intel Core i3 - 3110M CPU - 2.40 GHz
RAM: 5GB
Sistem Türü: 64 Bit, x64

Öncelikle brief vermek / verebilmek çok önemli. Yani bilgisayarın yüzlerce çeşidi var. Öncelikle ne için kullanılması gerektiğini, istenilen özellikleri belirtmelisiniz ki öneri yaparken zorlanmayalım. :)

Konuya gelince, kendi kullandığım bilgisayarda bu zamana kadar daha hiç sorun yaşamadım ama sıfır olarak satılmıyordur muhtemelen. Ben bir de bilgisayarın özelliklerini sonradan arttırdım. En azından şu şekilde yardımcı olabilirim. Özelliklerini yazayım, bu özelliklerde sorun yaşamayacağını söyleyebilirim.

c03929394.png

Windows Sürümü: Windows 10
İşlemci: Intel Core i3 - 3110M CPU - 2.40 GHz
RAM: 5GB
Sistem Türü: 64 Bit, x64

Teşekkürler bilgi için :cici:
Yazdım zaten tıpla ilgili programlar indiriyorum,çizimler yapıyorum. Tıpla ilgili bir site acacam onla ilgili çalışmalar yapıyorum.yaptığım çalışmaları pc me yüklüyorum buda hızıı çok düşürüyor.

Tşkler bilgi için :cici:

Macbook Air MMGF2TU

Ortalama fiyata oldukça iyi bir pc
Kullanıcı yorumlarını biraz araştırırsan çok yönlü bir kullanımı olduğunu anlayabiliyorsun
İşine yarayabilir

Geri