Bilgisayara Yüklediğiniz ilk Oyun

Konu sahibi son olarak 66 gün önce görüldü
21D839F1-9A9A-4080-8C3A-6BDE7DE2FDE7.png
@glu çözül bakalım ölücüler derneği başkanı.
En çok oynadığım Red Alert2 olmuştur ama. Bir de 2000lerin başında MotoGP vardı.

@Favela hafızamın kurbanı olmuyorsam Battle Realms adında bir strateji oyunu olması gerek. Bilgisayarın yanında birkaç tane demo oyun cd'si vermişlerdi. Ben bu oyunu yıllarca Battle Realms Demo diye andım, oynadım. Sonra bir aydınlanma geldi ve Demo'nun hangi demo olduğu bir anda çözüldü. Bu vesileyle oyunda neden sadece 2 harita olduğunu da yıllar sonra anlamış bulundum... Yine bu oyunla aynı dönemde kuzenimle oynamak için binbir meşakkatle yüklediğimiz Need for Speed II -Underground değil- var ki herhalde bu zamana kadar bu oyundan daha fazla oynadığım başka bir oyun olmamıştır. Ekranın ikiye bölünmesi ve ekranın dibinde oyunu kör olana kadar oynamamız zihnimde hala tazeliğini koruyor.

Red Alert'in cd'sini yıllar evvel bir arkadaşımdan almışım geri vermemişim. Herif bir de Cd'ye adını yazmış. lol. İstersen sana postalayayım eski günler yâd et.

Ben Doom'la biraz geç tanıştım. Geçenlerde Steam indiriminde Doom II'yi almıştım. Bu arada herkesin huzurunda cdcimiz, üstadımız, İdris abiyi de anmadan geçmeyeyim. Sayısız defa crack yükleyemediğimiz için bozuk sanıp götürdüğümüz oyunu geri aldı, birçok defa crack mevzusunu anlatmaya çalıştı. Hakkın ödenmez İdris abi. Zaman seni de yedi be...

Vumpus olmalı. Yeğenim gelirse, bu bilgisayarda hiç oyun yok demesin diye. Pek oynamam. Aslında bilgisayarımı da kimseye kullandırmam. (Tabi yeğenim bir tanecikdir)

Geri