R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
bilgisayara whatsapp nasıl kurulur,
bilgisayarda whatsapp kullanılır mı?
Bilgisayarda whatsapp kullanılır mı ?
bilgisayarda whatsapp kullanılır mı?
Bilgisayarda whatsapp kullanılır mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1-) İlk olarak YouWave, A world for Android on PC adresinden Android uygulamayı bilgisayarda çalışıtırmayı sağlayan programı bilgisayarınıza indirip kurun. Program 101 MB yüklenmesi biraz zaman alabilir.
2-) Programı standart programlar gibi kurun. En sonda bir uyarı verecektir onu takmadan ok tuşuna basın.
3-) Programı çalıştırın. En üstte bulunan Trial' e basarak devam edin.
4-) Sağ bölümde android cihaz açılacak.
5-) Tarayıcıya "http://www.whatsapp.com/android" yazınız ve siteye girerek dowload butonuna tıklayınız. Eğer dowload tuşuna basarak gerçekleşmiyorsa IP adresinizi değiştirerek deneyiniz.
6-) Yukarıdaki indirme çubuğunu aşağıya doğru çekerek dowload'ın bitmesini bekleyin ve dowload bittikten sonra. apk dosyasına 2 defa tıklayın.
7-) Daha sonra Install butonuna tıklayın.
8-) Program kurulduktan sonra open butonuna tıklayın. Program kurulmuş durumda ekranımızda. Alttaki kullanım koşullarını kabul ederek devam edin.
9-) Karşınıza bir pencere çıkacaktır. Bu çıkan pencerede ülkenizi giriniz ve aşağınıza cep telefon numarasını giriniz.
10-) Sabit hat ile de girebilirsiniz. Sizi aramalarını söyleyin. Otomatik arama ile size verdiği harfleri kaydedip yazın.
Hepsi bu şekilde. Bu programı indirip yazdığım basamakları tek tek takip ederek Whatsapp uygulamasını bilgisayardan çalıştırabilirsiniz.
Bunu bana Gamer söylemişti aaa demiştim şaşırmıştım piside vatsap ha vay anasını teknoloji epey ilerlemiş.
Çok üst düzey bir heykır her şeyi biliyor.