Bilgisayar Saatine Bağlı Sertifika Sorunları

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
arkadaşlar benim pc ile ilgili 4 farklı sorun var yardım edeersiniz...
bu sorunm mozilla da google girmek için çikan sorun
mozillagooglegir_zps4af959c7.jpg

bu mozilla da herhangi siteye girmek için çikan sorun
mozillaherhangisiteye_zps1126af73.jpg

opera da herhangi bi siteye girmek için çikan sorun
operaherhangibisitegirece_zps44bae21c.jpg

son olarak bunu yüklerken sorun çikyo yenide dene diyo
pc_zpsd8229cda.jpg

Biraz araştırma yaptım

mozillagooglegir_zps4af959c7.jpg

Bu sorunun çözümü için şunu dene
İşletim Sistemi ve BIOS üzerindeki tarih ayarlarının doğruluğunu kontrol et ve güncel tarihi ayarlamasını yap. Ayrıca saatinde güncelleğine dikkat et. Sistem saatinde ''Sertifika hatalarına'' sebep olabilir.

mozillaherhangisiteye_zps1126af73.jpg

Bu sorun için de ilk dediğim şeyi yaparsan bu sorunda çözülür büyük ihtimal.

operaherhangibisitegirece_zps44bae21c.jpg

Bu sorununda çözümü yine ilk verdiğim çözümden geçiyor.

pc_zpsd8229cda.jpg

Aynı şekilde Adobe da bu yüzden hata veriyor.

Senden ricam sürekli burayı güncel tuttuğun için :)
Sorunlarını söylemeden önce
Kullandığın bilgisayarın sürümünü masa üstümü yoksa diz üstümü olduğunu bu tür şeyleri belirt ki çözümünü sunarken ona göre sunalım ama senin bu karşılaştığın 4 hata da Tarih ve Saat ayarlarından dolayı çıkıyor.​

masa üstümü saat derken pc kendi saati mi acaba

Evet bilgisayarın kendi saati onda sorun var büyük ihtimal.

arkadaşın dediği gibi bilgisayarın saatini güncelle düzelir büyük ihtimal...

Şunu da not olarak belirteyim sansürden sonra google ve youtube'a giriş biraz zorlaştı sürekli hata veriyor bu sadece bana özgün bir hata sanıyordum fakat pc teknik forumların da konular açtım Türkiyede çoğu kişi bu hatayı alıyor hangi tarayıcı olursa olsun google ve youtube'a belki ilk denemende belki 10.kez denemende girebiliyorsun..

Şunu da not olarak belirteyim sansürden sonra google ve youtube'a giriş biraz zorlaştı sürekli hata veriyor bu sadece bana özgün bir hata sanıyordum fakat pc teknik forumların da konular açtım Türkiyede çoğu kişi bu hatayı alıyor hangi tarayıcı olursa olsun google ve youtube'a belki ilk denemende belki 10.kez denemende girebiliyorsun..

benimki o öyle hiç girmiyo

Her sorunda format atıyorsan o bilgisayarın halini düşünemiyorum :) hayır gerekmiyor.Kullandığın sürüm ne? Xp mi Vista mı Windows 7 mi Windows 8 mi?

nasıl anlamacam ki windows oldun

Chrome varsa zenmate kullanın.anında görüntü her sitede.

Chorme kullanıyorum ve bir sorun yok arkadaşın sıkıntısı da saat ve tarih ten kaynaklı.

benimki o öyle hiç girmiyo

Sağ alttan saate tıkla '' tarih ve saat ayalarını değiştir'' var ona tıkla tarih ve saat bölümü açılır, internet saati bölümüne gir internet saat sunucusuyla eşitle seçeneğine tıkla '' time.windows.com'' şimdi güncelleştire tıkla güncellesin sonra dene bakalım düzeldi mi sorun olmadı biostan güncellemen gerekecek..

o programda çok şikayet var o için o program gerek yok ki

Kullandığın sürümü bilmemen ne kadar saçma geliyor bana Özellikle Makine Ressamlığı okuyorsun araştırmalısın biraz Bilgisayarı açtığında açılır ekranında ne yazıyor?

Sağ alttan saate tıkla '' tarih ve saat ayalarını değiştir'' var ona tıkla tarih ve saat bölümü açılır, internet saati bölümüne gir internet saat sunucusuyla eşitle seçeneğine tıkla '' time.windows.com'' şimdi güncelleştire tıkla güncellesin sonra dene bakalım düzeldi mi sorun olmadı biostan güncellemen gerekecek..

sorun oldu 4 sorun da oldu çok teşekkür ederim sayfa ya cevap vereneler teşekkür ederim...

milletin sorununu halletik ben kendi sorunumu halledemedim :icon_sad:

Geri