Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
benim masa üstü bilgilisaray mi var dün akşam üst kendi kendine kapanip açyordi sonra sürekli olarak bilgilisarayı açmacakmiş gibi olyo ama olmayo sonra bende sinirleyip arka düğmeden kapatdim bu akşam da sorun anlamak için abim açmaya çalişti fakat bilgilisaray hiç açmamadi neden acaba...

Format atilmasi lazim ona buyuk ihtimalle cokmus

Telefonumdan Tepetaklak kullanılarak gönderildi

hard diskten ana karta giden kabloyu cıkarıp daha sağlam tslıp dene

Bir çok nedeni olabilir. Anlattıklarına çok yardım etmek mümkün değil. Bir ihtimal Power Supply ta sorun olabilir. ekran kartı yerinden oynamış olabilir. Ramlarda sorun olabilir. Yani bir çok şey olabilir. En iyisi bir servise götürmek

aslına bakarsan ben derdi anlamadım tam olarak yoksa yardımcı olacaktım derdi anlatman çat pat türkçe bilen alman anlatışı gibi olmuş

İsterse 3 gün kapalı dursun ondan bir şey olacağını sanmam. Sen bir format at istersen düzelmez ise başka çareler bakarız.

ses tam olarak biip biip gibi bir ses mi

Bir ihtimal ramlarde sorun olabilir başıma gelmişti. birden fazla ram var ise tek tek takarak denermisin. Yani sadece birini tak öyle dene. Yalnız birinci slota taktığına emin o. Birde elini demir gibi bir şeye sür vucudunun elektiriğini alsın. Ramları yakmasın

Böyle bi sorunla 2 kere karşılaştım.

1. Kısa devre yapiyormuş anakartın altına karton koymak zorunda kaldım :/
2. Tüm parçaları söküp tekrar taktım.

Bu 2 şekilde düzeltebilmiştim.

Bir ihtimal ramlarde sorun olabilir başıma gelmişti. birden fazla ram var ise tek tek takarak denermisin. Yani sadece birini tak öyle dene. Yalnız birinci slota taktığına emin o. Birde elini demir gibi bir şeye sür vucudunun elektiriğini alsın. Ramları yakmasın

bu işler ben pek bilimiyormu ama

kesin olarak olurmu...

Kesin bişey diyemem. Senin problemini anlattığın kadarı ile biliyorum. Akla ilk kısa devre geliyor bu sorunda.
Bios pilini çıkarıp bikaç dakika bekletip tak bunu da dene.
Hiç bi tecrübeye sahip değilsen direkt bilgisayarcıya götür derim.

Kesin bişey diyemem. Senin problemini anlattığın kadarı ile biliyorum. Akla ilk kısa devre geliyor bu sorunda.
Bios pilini çıkarıp bikaç dakika bekletip tak bunu da dene.
Hiç bi tecrübeye sahip değilsen direkt bilgisayarcıya götür derim.

götürmek lazmi da bana bu iş ne kadar fiyat ne olur yani çokmu pahalı olur...:s:

Geri