Bilgilendirme lütfen bir okuyun...

Konu sahibi son olarak 4828 gün önce görüldü
slm arkadaşlar internet üzerinden satılan diş beyazlatıcı maddeler var evde kendinizde yapabiliyorsunuz kesinlikle önermiyoruz kimyasal medde kulanıldığından dişleri incelme ve dişlere gözle görünemeyecek gözenekler açıyor budurumda dişerin erken çürümesini ve lekelenmesini sağlıyor aynı zamanda diş etlerinde çekilmeler görüldü arkadaşlar dediyim gibi diş beyazlatma kesinlikle yapmayalım çevremizdekileride uyaralım lütfen . SAYGILAR...

Bende çok zararlı olduğunu duymuştum :)

Çözüm bir diş doktoruna görünmek gerekirse temizletmek.Ama bazen temizletmete gerekli kadar beyazlatmıyo.Bunun sebebi dişlerinizin rengi,diş yapınız,çocukken çok fazla antibiyotik kullanımı vs. (bir uzmana danışmakta fayda vardır her zaman :) )

Kısaca en iyi çözüm dişleri günde 2 defa en az 15 sn. boyunca fırçalamaktır :)

Emre vala kardeşim ben de çok ağladım 17 yaşında sevdim kanka 22 yaşında bitti hemde askerdeyken bundan sonra sevmekmi asla hayatımı yaşarım arkama bakmam napim beni zorladılar... ağlamayı eyi bilirim yani:) neyse yapcak bişey yok...

tılsın sen yinede dişini temizletme nin fazla birzararı yok ama diş minesini çizdiyinden dişlerin daha çabuk sararmasını ve hassasiyet yani sıcak soğuk hassasiyeti yapabiliyor en az günde 2 kere kullan yeter:) saygılarr...

karbonatta sıkıntı yok beyazlarmıyor lekeleri alıyor sadece evde kulanıla bilen eyi bir formül:)

Geri