Bir heyecan sen butona bas, bir de ne gör? Mesajınız birleştiril...tamam kes be
Duygularla oynamak net
Duygularla oynamak net
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahahah ben zaten ona lakap taktımyönetim bir düzelticek bir düzelticek var ya böyle düzele düzele düm düz olacaksınız mis gibi #HHAİSTİFA.. #DİKTAHHAA @yoSun destekle beni![]()
aze'cim yaaa helal be şükür kadın.Önceden flood yasaktı direkt mesajlar siliniyordu şimdi en azından birlestiriyorlar...şükredin az... hadi bugün iyi günümdeyim swat dua et..
Beyefendi silen zaten görünmüyor. Yine tüm yönetim zan altındasınız…Mesajınıza işlem yapsak ve size bildirmesek bu defa da “Kim sildi mesajımı? Niye mesajım birleştirildi? Madem işlem yapıyorsunuz açıklamasını da yapın? @tüm yöneticiler kim yaptıı” diye bik bik edeceksiniz.
Tanımıyoz sanki sizi :d Ne güzel işte hangi mesajınıza ne işlem yapılmış haberdar oluyorsunuz. Ama maksat işte laf olsun torba dolsun :d
forumda memnun olduğun bir şey var mıNeden bildirim alıyoruz?
üye isteği mesaj silme şeyi de bildirim gelmesin kfjfn
Varforumda memnun olduğun bir şey var mı
Kimin sildiğinin ne önemi var? Kim silerse silsin gerekçesini yazıp size bildiriyor. Ahmet silmiş mehmet silmiş önemsiz. Yönetim tarafından silinmiş, sonuç aynı.Beyefendi silen zaten görünmüyor. Yine tüm yönetim zan altındasınız…