Bildirimin aslında mesaj birleştirme bildirimi olması

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Neden bildirim alıyoruz?
üye isteği mesaj silme şeyi de bildirim gelmesin kfjfn

Mesajların birleşmesi çok saçma zaten ee bildirimi de saçmalık ötesi

Yönetim düzeltin şunu ya

Fenerli olsaydın ben desteklerdim.

Ayy ne kadar duygusal içerikler.

Bir zamanlar ben deee
Kedi gibiii sevdiiim
O bana deeert ben onaaa
Bildirim verdiiim

Günlüğümde ard arda bişiler paylaşırken bir iki kere vuku bulmuş minik heyecanımsı hadise. 5 dk geçtikten sonra ayrı bir post atılabildiğini öğrenmemide sağlayan öğretici tarafıda olmuştur.

Yönetim sizden bir ricam var mümkün se sil ve ön izleme eklense daha iyi olur bence

Mesajınıza işlem yapsak ve size bildirmesek bu defa da “Kim sildi mesajımı? Niye mesajım birleştirildi? Madem işlem yapıyorsunuz açıklamasını da yapın? @tüm yöneticiler kim yaptıı” diye bik bik edeceksiniz.

Tanımıyoz sanki sizi :d Ne güzel işte hangi mesajınıza ne işlem yapılmış haberdar oluyorsunuz. Ama maksat işte laf olsun torba dolsun :d

Mesajınıza işlem yapsak ve size bildirmesek bu defa da “Kim sildi mesajımı? Niye mesajım birleştirildi? Madem işlem yapıyorsunuz açıklamasını da yapın? @tüm yöneticiler kim yaptıı” diye bik bik edeceksiniz.

Tanımıyoz sanki sizi :d Ne güzel işte hangi mesajınıza ne işlem yapılmış haberdar oluyorsunuz. Ama maksat işte laf olsun torba dolsun :d
Beyefendi silen zaten görünmüyor. Yine tüm yönetim zan altındasınız…

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Beyefendi silen zaten görünmüyor. Yine tüm yönetim zan altındasınız…
Kimin sildiğinin ne önemi var? Kim silerse silsin gerekçesini yazıp size bildiriyor. Ahmet silmiş mehmet silmiş önemsiz. Yönetim tarafından silinmiş, sonuç aynı.

Ne için silindiğinin gerekçesi de size bildirilmiş. Hem mesajınıza işlem yapıldığını öğrenmiş oluyorsunuz bu sayede hem de gerekçesi bildirilmiş oluyor.

Eskiden sen takip etmesen hangi mesajın ne zaman silindi, niye silindi vs haberin bile olmuyordu. Böyle daha şeffaf.

çocukken annemden olmayacak bir şey istediğimde ben de limuzin istiyorum ama olmuyo derdi

Sanki forumun yarısını istedim…

Geri