Bilardo oynayan kız

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İşte küçükken yazlıkta, sitenin havuzunu işleten yer, bir sene bilardo, langırt, müzik kutusu, ateri vs koymuştu. Sanırım yazlıktaki en eğlenceli senemizdi. Küçüktük ya. Sebahattin abi vardı çoluğu çocuğu toplar, bize şov yapardı. Sanırım dönemin hızlı abilerindendi, belli ki kendini yakışıklı sanıyordu. Biz de izlerdik ha, birkaç vuruş da yapmıştık.
Sabahattin abi şimdi yaşlı olmuştur sanırım....
İskambil, langırt biliyorum, itlik serserilik mevcut bende, tşk.
Ateri de oynardık, street fighterda chun li olmaya bayılırdım, ne salakça. Halbuki seç aduketi.

Mortal Kombat zamanında akıllanmıştım, subzero seçerdim. Neyse, böyle
İnş okumuşsunuzdur, her şey için tşk
Ördek vurmuşluğumuz da var

Son düzenleme:
İşte küçükken yazlıkta, sitenin havuzunu işleten yer, bir sene bilardo, langırt, müzik kutusu, ateri vs koymuştu. Sanırım yazlıktaki en eğlenceli senemizdi. Küçüktük ya. Sebahattin abi vardı çoluğu çocuğu toplar, bize şov yapardı. Sanırım dönemin hzılı abilerindendi, belli ki kendini yakışıklı sanıyordu. Biz de izlerdik ha, birkaç vuruş da yapmıştık
Sabahattin abi şimdi yaşlı olmuştur sanırım
İskambil, langırt biliyorum, itlik serserilik mevcut bende, tşk.
Ateri de oynardık, street fighterda chun li olmaya bayılırdım, ne salakça. Halbuki seç aduketi.

Mortal Kombat zamanında akıllanmıştım, subzero seçerdim. Neyse, böyle
İnş okumuşsunuzdur, her şey için tşk
Ördek vurmuşluğumuz da var

Bunu acilen mahkemeye vermek lazım toplum yararı için

ben de vurdum ördek
ne var lariye bak

Bilardoyu ciddi ciddi oynamayi bilen yokmus sanirim üzücü. ben sanıyordum ki forumdan 1 2 kız cikar iyi biLn

Ben bi kac defa oynadim zevkli..ama bana gore degil. Dikil dikil bekle. Toplarin şık şak diyede birbirine vurmasi haz veriyodu. Tuhafligim ustumde

Geri