Bıktım Yüzüm Yanık Yanık Oldu !

Konu sahibi son olarak 4925 gün önce görüldü
aldığım sesu tüy dökücü kremi kardeşim yanlışlıkla yüzümün iki tarafına sürdü aniden yandım yıkadım yüzümü öyle bir yanıyor ki aradan 30 dakika geçti kızarıklık gibi yanıklar gibi benekler oldu , elim yüzüme değdiği anda yanıyor yoğurt sürdüm onu sürdüm bunu sürdüm yarın doktora görüncem . ya yemin ederim moralim sıfır bu kırmızı benekler yara olacak gibi iz kalır mı ne yapmam gerekiyor , hayata küstüm resmen :(

Hayata küsmeni gerektircek bir durum yok önce bi sakin ol ;) Biraz beklersen geçer o zaten öyle kalmaz izde kalmaz merak etme

Markası kötüymüş. :kiki:
Ayrıca onlar hep kırmızılaştırırlar.

ama sonra geçiyor yani :) telşalancak bir durum söz konusu değil :) Kardeşinde ne aksiymiş ;p

Markası kötüymüş. :kiki:
Ayrıca onlar hep kırmızılaştırırlar.

bilmiyorum ben kadın değilim kadın olsam anlardım herhalde demi yani , orasını boşverelim de yüzüm kaldı öyle yara tuttu offf :pat::o

ama sonra geçiyor yani :) telşalancak bir durum söz konusu değil :) Kardeşinde ne aksiymiş ;p

yaralar oldu çok fena bugün kendiliğinden birkaçı döküldü , doktorun verdiği anestol Pomad ve Silverdin kullandım dünden beri , dışarı bile çıkmadım ama sınavım vardı millet yüzüme saf saf bakıyordu , off offf , iz kalırsa ben biterim :o

ne kadar dertlisin sende ya :D

iz felan kalmaz merak etme :) bukadar takma kafaya.sitrestenden yara olur

yüzüm geçti ama elime dokununca eski yumuşaklık yerine pürüzlük var bu da geçer mi acaba zamanla ?

Geçer geçer. Dil yarası hariç her şey geçer :p

Sakınılan göze çöp batarmış herşeyi böyle sorun etmemelisin.
Geçer tabi öyle mi kalcak geçmeseydi bayanlar hep izli gezerdi :kiki:

Geri