bıktık sizden

Konu sahibi son olarak 2303 gün önce görüldü
nasıl aklınıza geliyor buralar biri oraya çöpü atarken sizi gördüğünde hiç mi utanmıyorsunuz anlamıyorum ben
3ef25f8de9e0390f1f4005e5d0e3c42e.jpg

yerlere çöp atanlar

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün yegenim ile yolda giderken sordu çocuk ; "teyze bu insanlar neden yerlere çöp atıyor?"
Ne diyeceğimi bilemedim .

Yere cop atanlari gorunce yerden alip bu sizden dustu diyorum. Deneyin sizde bak nasil utaniyor esekolar.

Tek derdimiz bu olsun.

bence de tek derdimiz bu olsun, bi bim poseti bile 1000 yilda dogada kayboldugunu dusursek, pet sisenin 400 yilda kayboldugunu.. Dunyada tek canli varliklar biz degiliz orayi copluk haline getirmeye hakkimiz yok. Yasayan canlilarin yok olmasina sebep oluyorsa, mumkunse tek derdimiz bu olsun. :hih: Hem neme lazim diyen neye lazim olur. Elime cop torbasi alip orayi temizleyesim geldi su an :liv:

bence de tek derdimiz bu olsun, bi bim poseti bile 1000 yilda dogada kayboldugunu dusursek, pet sisenin 400 yilda kayboldugunu.. Dunyada tek canli varliklar biz degiliz orayi copluk haline getirmeye hakkimiz yok. Yasayan canlilarin yok olmasina sebep oluyorsa, mumkunse tek derdimiz bu olsun. :hih: Hem neme lazim diyen neye lazim olur. Elime cop torbasi alip orayi temizleyesim geldi su an :liv:

Evet, haklısınız.

Herkes kendi kapısının önünü süpürse (her anlamda) hayat bayram olsa...

Bir keresinde arabayla seyir halindeyken pet şişeyi atmıştım, emniyet şeridinden giden bir tane servis şoförü laf atmıştı, herkesin bi kabahati var

Yerlere çöp atılmaz.​
Lüften çevremizi temiz tutalım.​
Evinizde de ortalığa çöp atıyor musunuz?​

yok şura özledi
yok burada özledi
ne özleyecek
haydarcan da beni özlememiş zaten

Geri