Bikinili pozlarına beğeni yağmuru

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Hem başarılı oyunculuğu hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Aybüke Pusat,. Dubai'ye tatil yapmaya gitti. Ünlü oyuncunun sosyal medyadan paylaştığı bikinili pozları beğeni yağmuruna tutuldu.
ekran-goruntusu-2024-02-19-215350.jpg

Pusat, Medcezir, Beş Kardeş, Familya, Teşkilat, Şahin Tepesi, Alef, Sıfırıncı Gün, Söz, Hayaller ve Hayatlar gibi birçok dizide rol alan Aybüke Pusat, Dubai'de çekildiği fotoğraflarıyla adeta büyüledi.
ekran-goruntusu-2024-02-19-215443.jpg

Dubai'de deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran güzel oyuncu tatil pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Siyah bikinili pozlarını "Burası yirmisekiz derece" notuyla paylaşan oyuncu, hayranları tarafından yorum ve beğenilerle tam not aldı.
ekran-goruntusu-2024-02-19-215507.jpg

Oyuncunun pozuna, "Çok güzelsin", "Fiziğin çok güzel", "Tatil günlerimi özledim", "Çok beğeniyorum sizi" gibi yorumlar yağdı. Ünlü oyuncu, başarılı kariyeri ve özel hayatıyla gündemde bir hayli yer ediniyor.

ekran-goruntusu-2024-02-19-220228.jpg

Kimmiş diye bakmayacağım, gülüşü bile güzel değil, hiç ilgimi çekmedi.

Şu üstteki yorum sahiplerinin aurasını tüm Türkiye'ye bölüştürsek olmaz mıydı? Bak bölüştürsek bile kâfi. Beğenilecek bi tarafı yok ama en azından kadın ve bikini kavramları yan yana ya hani, salya akıtmaya fazla fazla yetiyor. Değil böylesi, tahtanın üstüne bikini koysan, hatta bırak bikiniyi üzerine BU BİR KADINDIR yazsan bile coşacak kadar hayvanlaşmış insanlarla iç içe yaşıyoruz. Sinirim bozuluyor bu rezilliklere. Dün öğrendim çocukluk arkadaşımdan ya. Dört yıldır beraber olduğu kıza mektup gönderen bir kuzeni varmış. Herkeste telefon olmadığı dönemlerden bahsediyor. Bir erkek olarak kendimizden utanmaya başladık artık. Açık iletişim kurmaya çekinir olduk. Selam veremez hale geldik eşe dosta sokak ortasında. Adam eşeğe tecavüz ederken yakalanıyor, şeytana uydum hadi kapat kamerayı geçti gitti artık diyor. O kadar doluyum ki. Kocaman paragraf olmuştur şimdi yazdıklarım. Hayır beğeniyorsan bile içinde sakla dışa vurma da rezillik yaşama bari. Ne nefsinin bi zevki var, ne dilinin ayarı. Islah olasıcalar.

hiç güzel ve çekici değil
beğeni yağmuruna tutulmuş bir de

bence bu bikini pozu deyil
bu erkekleri resmen tahrik etme bikinileri

Bakmayin ya siz de..
Garipsiniz he

ama bu göz ister istemez görüyor

Burnundan 8 kişilik çiğ köftelik et çıkar bunun, pek beğenmedim açıkçası. Burun nakli yapsa en az beş kişiye hayat verir ahah.

icimi bulandirdin buruncigkötesi

Yukarıdaki şevkimi kırdı aciklama yapamayacam @BuYuCu
Climax hocamın vekili olarak ;

Bizler ki curvy kadınlara bizler ki armut vücutlara bizler ki kıvrımlı hatlara, bizler ki yumuş yumuş kadınlara mimik oynatıyoruz.

Kütük gibi vücudlar estetik gelmiyor.

Gurme adamdır hocam. Ben vekiliyim.

Son düzenleme:
Kadın niye linç edildi bu kadar ya 4.foto hariç ilk 3 foto güzel bence

Geri