Bikini giyen kız..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
sanılanın aksine kumsalda giyinmişse ve hatırı sayılır bir kalabalık varsa pek de dikkat çekmez. çünkü oradaki herkes hemen hemen aynı şekilde giyinmiştir, sırıtmaz. bazı barzolar hariç de rahatsız edici bakışlara maruz kalmaz.

heee şehrin göbeende giyindiyse o zaman vay haline.

Deniz de ise normaldir.
Yalnizsa yanına abazaların gelmesi de kaçınılmaz.

Kapalıların giydiğine ne deniyordu?
Onlar giydiği zaman bile bakıyorlar,bikini mayo giyen olunca ''aa edepsize bak sen!!'' oluyor.
Neden peki?
Göz tacizi etmeyin sizlerde,giyen giyer.

Bide su varki sadece kendine guvenenler giymiyo bazilarini gorunce ksusası geliyo insanin bu ne özguven bu git giyin.

Denize giriyor, hakkıdır, giyecek tabi.. : )

Fiziğine güvenen giyer,adam olmayan yiyecek gibi bakar.

bazı şeyleri gerçekten anlayamıyorum sanki bu ülke de herkesin düzenli bir seks ilişkisi var
sanki bu ülkedeki insanların dini inancına göre abartıya kaçmış açık giyinme günah değil
ben dindar bir insan değilim ama sonuçta nefs diye bişey var. Kim ne kadar tersini söylerse söylesin bu ülkede açılıp saçılana bakarlar. İnsanlar alışık değil çünkü.
ondan sonra bakan adam değildirde yok yaratanla giyen arasındada. ona şüphe yok zaten biri bi tarafını kapattığı zaman yaratanla onun arasında olmuyor herkesin kararı biri bi tarafını açtığı zaman sizene benim kararım yaratanla benim aramda diyor.

Gençken giyerdik :T:
Etleri yığılmış,selülitleri göz göz olmuş,çatlakları artmışlar giymesinler.
Lütfen giymesinler.

Açıldığını görünce pek şaşırdığım başlık.
Yani denizde, kumsalda, plajda bunu giymeyen genç bayan yok sanki. Ayrıca sağlık açısından sık sık değiştirirken de rahattır. Mayo gibi uğraştırmaz.
İyidir bikini.

Bence Mayokini göze daha hos geliyor . Bu arada hanimlar Sahilde dikkat etmeliler. E-malum bizim türk erkekleri kizlarin ask mevsimi olarak gördügü yaz aylarini av mevsimi olarak nitelendiriyor.

Ne var giysinler erkeklerde artık kendilerine mukayit olsunlar bı zahmet
Geçen gün olan evde mastürbasyon olayından sonra erkeklerin kafalarının tek şeye çalıştığını anlamış bulunuyoruz

Geri