Biг selαm bin hαtıг чαpαг.

Konu sahibi son olarak 4939 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sewvdim seni emel hanım hep böyle olman dileği ile :D

Hoşgeldin :p
Nispet kısmına tutuldum evet benim yok çok içime battı :D

Nikimi doğru yaz emel hanım :D Perii :D Sen bana hanım deme ya ben o hanımı beyi trip ettiğimde kulalnırım sana trip etmiyorum ha :D sana yakıstı hanımlık :DD

Nikimi doğru yaz emel hanım :D Perii :D Sen bana hanım deme ya ben o hanımı beyi trip ettiğimde kulalnırım sana trip etmiyorum ha :D sana yakıstı hanımlık :DD

Ayyy çok özür şimdi aramızda ii nin lafımı olduuu :hih: Periiş diyim bende :hih:
Ben çok hanım hanımcığım zaten 41 kere maşallah bana :zuha:

senin en azından karmaşık diye adlandırabilicek bi ilişki durumun var bende o bile yok :D:D:D

Karmaşık olacağından hiç olmaması daha iyi emin ol :zuha:
Hem kimse duymasın kulağıına sölim öyle bir şey de yok hoşuma gitti karmaşık diye seçtim :zuha:

bu kzı alem hoşuna gitti diye karmasık yapmıs benj duydum emel hanım diğer erkelerde duydu :P tamam Periiş de bana :DDD Güzelde olur :D

Ayyy çok özür şimdi aramızda ii nin lafımı olduuu :hih: Periiş diyim bende :hih:
Ben çok hanım hanımcığım zaten 41 kere maşallah bana :zuha:

Karmaşık olacağından hiç olmaması daha iyi emin ol :zuha:
Hem kimse duymasın kulağıına sölim öyle bir şey de yok hoşuma gitti karmaşık diye seçtim :zuha:

du bende ilişki durmumu var yapayım çok hoşuma gidiyo :D:D

Hoş geldiniz, payidar olursunuz inşallah....

başak hatice kim ya emel hanım adımı hatice sanacak :D Emel başakla tanış tam komedi o kızda :D sen gibi :D

evet benle tanış çok keretayımdır:D:D:D kız perii bi saattir naapıyoruz burda tanışıyoruz değilmi tamam olay boyut atlamış olabilir ilişki durumu falan ama olsun biz tanıştık :D:D bak emelcim lütfen perii ile tanış çok kafa kızdır :D:D:D lütfen ama bak tanışmazsan küserim :D

emel evet tanış benle kafa kızmışım ay çok güldüm :D Kızlar adamı güldürü böyle işte :D Erkeler pek güldüremiyor beni :D
emel tamam periş de bana :D
Başak çak bakıyım elime :D emel diyecen işte ::D aferim kzı sana :D

emel evet tanış benle kafa kızmışım ay çok güldüm :D Kızlar adamı güldürü böyle işte :D Erkeler pek güldüremiyor beni :D
emel tamam periş de bana :D
Başak çak bakıyım elime :D emel diyecen işte ::D aferim kzı sana :D

konuyu allak bullak ettiğimiz için yönetimden biri gelip zaten üçümüze birden çakacak :D:D:D
hiç yorma beni yani boşa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri