Biг selαm bin hαtıг чαpαг.

Konu sahibi son olarak 4939 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fh6l0.gif

Çok tatlılar dimi ? Ama nisbet yapar gibi de olmaz kii olan var olmayan var misali :dyg:

Başlığım çok cafcaflı oldu ama yaa :heyoo:
Bu sözden ne anlıyorsunuz derdi şimdi çok sevdiğim hocaam sorayım mı bende sizlere :icon_yokcanim:
Edebiyatım iyidir benim ya :D Fazla belli etmeyi sevmem ve bu yüzden anormal şekilde yazabilirim :icon_surprised: Laf aramızda yazımda pek güzeldir :dyg:
Konuşmayı severim,edebiyatla aram oldukça iyidir. Neşeli pozitif biriyim faaalaaan filaaan :cici: Arada da olsa girecez artık üye olduk bikere kurtuluşumuz yok galiba sanırım herhalde :icon_wink:
HTML:
Bu gün hayattan alacağını al, borçlu kalmasın  sana..Bugün sen hayatı değil , hayat seni yaşasın...Hayat seni kayda  alıyor.."GÜLÜMSE"...
Diyip ; iyi anlaşabileceğimizi düşünüp smileleri çok tatlı bulduğumu söyleyip gdiyorum :cici:

Hoşbuldumm :dyg:

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar , iyi eğlenceler ^^

Ne hoş bir selam böyle.Binleri geçen hatırlarınız olması dileklerimle hoşgeldiniz.

Hoş geldin ki :cici:
Çok tatlı bir giriş oldu :D Keyifli forumlar dilerim. :p

en çok okurken eglendigim tanışma konusu oldu hoşgeldiniz :)

Hoş geldiniz, bâki dostluklar ve müebbet muhabbetler dileği ile...

Ne güzel bir gelis bu böyle :) aramiza Hos geldin keyifli Forumlar (:

»`Eмєłiиє. Alalh neşeniz artırısn Hoşgeldinzi aramıza :) edebiyatın iyide bu nik nasıl bir nik ya aklıma tutamam yazmakda yazmama :D

»`Eмєłiиє. Alalh neşeniz artırısn Hoşgeldinzi aramıza :) edebiyatın iyide bu nik nasıl bir nik ya aklıma tutamam yazmakda yazmama :D

Amin,inşaAllah cümlemizin. :)
Emeline okuduğum bir romandan aldım. Günlük hayatımda türkçeyi güzel kullanmaya özen gösterirken böyle durumlarda yani nicklerde başlıklarda vs istediğim gibi yazmayı seviyorum. Eee edebiyatta bir yere kadar :D
Söz ben sana hep hatırlatacam dert ettiğin şeye bak :zuha:

Amin,inşaAllah cümlemizin. :)
Emeline okuduğum bir romandan aldım. Günlük hayatımda türkçeyi güzel kullanmaya özen gösterirken böyle durumlarda yani nicklerde başlıklarda vs istediğim gibi yazmayı seviyorum. Eee edebiyatta bir yere kadar :D
Söz ben sana hep hatırlatacam dert ettiğin şeye bak :zuha:

aslına bakarsan ben ondeki işaretler varya yapamadıklarım ha onlar için dedim :D hatırlatamassın mesla forum oyunlarında nikini soylemek isteyecem hayatata yazamam :D

aslına bakarsan ben ondeki işaretler varya yapamadıklarım ha onlar için dedim :D hatırlatamassın mesla forum oyunlarında nikini soylemek isteyecem hayatata yazamam :D

:dyg:
Sendeee yaparsııııın,Şekilli harfler yaz google amcaya çıkar orda ordan kopyala işte :p
Hmm öyle miii diyosun. O zaman sen Tek baş harfini yaz olmaz mı :D
E. yaz gitsin :zuha:

:dyg:
Sendeee yaparsııııın,Şekilli harfler yaz google amcaya çıkar orda ordan kopyala işte :p
Hmm öyle miii diyosun. O zaman sen Tek baş harfini yaz olmaz mı :D
E. yaz gitsin :zuha:

tamam ben emel yazacam o daha güzel emel hanım :DDD Googleye uğrastırz işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri