biceps

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Latince, iki başlı anlamına gelip pazu dediğimiz kaslarmış bunlar. Ön kol kası yani. Bilmiyorum, geçenlerde ilk defa böyle bir kelimenin ve kasın varlığını öğrendim. Paylaşayım dedim. Bence bunu bilen kadın üye sayısı azdır.

İnsanın şey diye şarkı söyleyesi gelmiyor mu "aboneyim abone bicepslerim cebimde" Evet, tşk. Gidiyorum :kaç:

"bayseps tırayseps çılgın atıyor" :p

Bunu bilmeyen kadının hayat damarlarından birisi kopmuş demektir. Ne demek bilmiyor ? :pp

Biceps kasını yayarsanız gayet güzel , Ama asıl kolu gösteren kas gurubu Triceps dir.

Biceps spor sonrası pump yaptığınızda gayet şişkin durabiliyor. 43 cm idealdir biliyorum.

Ben bunu da biliyördum. Ya Lari benim de her şeyden haberim var napçaz benimle üf.

Pazunun suyu mu çıktı, biceps bilmiyordum Almik :anla: pazu deseler bilirdim. Pazı bunu da biliyorum. Her şeyi biliyon sen Almik Şeyi biliyon mu, patatesin kilosu ne kadar?

Not: Sohbetimiz silinebilir. Elia ve Lawyer külyutmaz.

Ust kolun 3/1 olusturur. %15 yag ile 40cm. ustu bicepslerin; ocak ayinda tisort giydirmek, alisversite her torbayi tasitmak gibi yan etkileri olan estetik kas grubudur. seven guzel kizlar pm atabilir.

Geri