Bıçak Sırtı

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3716 gün önce görüldü
Bir mısra daha söylesek sanki her şey düzelecek
İki adım daha atmıyoruz bizi tutuyorlar
Böylece bizi bir kere daha tutup kurşuna diziyorlar
Zaten bizi her gün sabahtan akşama kadar kurşuna
diziyorlar

Üvercinka​
.

Kadavrayı karşima koyup dertleşesim var , zira ete tene bürünmüş canlilar çok düsünemiyor.

Kelimeler sakliyorum ellerimde , gökyüzüne biraksam koyu bir gri olacaklar.
Sahi gri neydi ¿
- Gerçektir sadece.

Kalemimle bir son yazıyorum kendime , direnmiş bir kalbin yorucu mısraları var lugatımda.
Gitmenin en anlamlı oldugu zamanları seçiyor düşüncelerim. Fonda bir yanlızlık melodisi ve huzur verici hissettiriyor.
Çünkü sadece yalnızlık güçlü kılıyor aklımı. Kendime kattıgım her insan bende bir hücre eksiltiyor daha fazla bölünemezdim.

Sevilmek sevenin hikayesidir , oysa ben sevmek istiyorum ozaman kendi hikayemin kahramanı olurum.

Geceye düşmüş hüznümün mavisi , sessizliğin direniş çıglıgı , susmuş sesini dinliyorum.
İzliyorum gidişini , gidemeyişini.

Ve Gregor Samsa ..
Bazı kitaplari okurken başrolüne beni koydugunu söylerdin , şimdi bunu ben yapiyorum biliyor musun..
Ve Gregor öldügünde aglamamin tek sebebi sendin sen en az Gregor kadar fedakardın. Oysa o dönüşüm geçirdiginde ne kadar farkli bir yere kondu farkinda misin ¿ Sana arkadaş olarak söylemek istediklerimi susuyorum ve sana diyorum ki Gregor a benzemesin sonun olur mu.
Sana susmak çok zor incinirsin diye korkuyorum göremediklerini söylemek istesemde susuyorum , arkadaşlar bunu yapmaliydi değil mi..

Tabiki benimde hayallerim var , öncelikle kendi ülkemde bir tur yapip her şehri tanimam gerek.
Hatta hepsini kameraya alip saklarim .
Mesela karadeniz bölgesi caylarin icine yatıp icmeden demlenmek isterim, sonra yurt dısı macerasi baslamali , çitalara sarilmak istiyorum !
Her ülkenin insaniyla resim cektirmek ve zencilerin yanindaki beyaz suretime gülmek istiyorum.
Ömrüm yeter mi bilmem bu tura.
Acaba yanima bir kedimi alsam.
Ama saglam bir belgesel cekecegim kesin.
Beni yemezlerse tabi.

Az , mesela az uyuyorum bu ara hatta az düsünüp az hissediyorum.
Eksilmem gerektigini anliyorum , daha da azalıyorum .
Tükenmek mi ¿
O zor işte.

Sonsuzluk mu ¿
Neden bu kadar abartılır ki yaşam ve ilişkiler , neden herseyin bir sonu oldugunu sonu yaşarken idrak ederler ki.
Başlangıç noktasinda kabullendigin şeyler , bitis noktasında seni daha az acıtır.
#gerçekleyaşayanlara

Kendince kırgınlıklar , haksızlıklar susmalar çıglıklar , iyide ben bunlara takılamam ki .
Zaman su demezler mi ?
E bende akıyorum iste.

Yıllar sonra bir bahar sabahı.
Yıllar sonra bir gülüşün enkazı
Yıllar sonra bir merhabanın cezası..

Kişiler kişilerde kalmalı, olaylar olay yerinde, fikirler ise sende olmalı!

Sussam firtina konuşsam enkaz olur , o zaman ben bi kendimi sımartayım olur mu ?
- olur olur sen bunu hakediyorsun Mani !

Bir yerlerden karaya vurur bu mektup , ama ben o siseyi kirip okurmuyum o korsan mektubu bilemem.

Kafama yatmayan hersey birer isyan cikarip hücrelerimde propaganda yapiyor ve ben yine bin parcaya bölünmüş kendi damarlarimda misafir olarak akiyorum.

İçimize koca bir eksi oturtup notlar veriyoruz kendimizinde icinde bulundumuz sinava.
Ne hakla degil mi ?
Ne cürretle.
Anlayan gelsin.

Yine bir kadavra karsimda , yıllarin biraktigi izler sert tabakalarinda yer etmis.
Konuşmuyor ama belli yaralı.

Geri