Bıçak arası rezaleti

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dün bi bıçak arası yiyelim dedik,bir hevesle sipariş verdim.neyse masaya geldi baktım kırmızı kabuklu bişeyler içinde.önce domates sandım meğer sosis imiş..orada çalışan elemana bunun içinde”sosis”var deyince’yok o domates!avucuna koyunca anladı domates olmadığını.çokta tanınmış bi yer burada gidip şikayet edeyim!bundan sonrada içinde kıyma olan hiç bir şeyi yemem..
IMG_5652.jpeg

Her yerde yenmez maalesef.

Bıçak arası ne? İlk kez duydum…

bu zaten kıymalı da değil ki.
bıçak arası kıyma öyle mi olur.

peki benim bu başlığı bacak arası olarak okumam ? etek giyen kız karşısında beni bulur ! edasıyla girdiğim başlıkta çıkan şeye bak ; sosis.

Konya tarafına özgüdür ve her yerde yenmez.

Adam gibi bir künefe yemek için kaç tane rezil künefecide boşu boşuna para ödedik neyse ki bir tane buldum

Ben adam gibi yere adam gibi para öderim hiç olmazsa parasına değdi dersin
Çöp gibi yiyecekleri insanların önüne ikram etmek nasıl etik, nasıl iş ahlakı?

Senin gusul vaktin gelmiş çiçeğim, sinyaller onu gösteriyor

allah razı olsun azizim, bir tur da senin için alayım. gerçi çok mantıksız geliyor neden duş almak yeterli değil illaki bir takım wizard aktivite ve hareketlere ihtiyaç var ama vardır bir bildiği.

Bıçak arası kaynana ile gelinin arası gibi..bunu bilmeyen yemek yemesin daha.

bıçak arası etli ekmek vb özel yemeklerdir
iskender adana kebap gibi heryerde yenilemez
ürün artıklarını koyanda var farklı usullerde yapanda bıçak arası ağır zırhdan geçirilir uzun süre ve bekletilir

bu pizzaya konulan piliç sosis artıklı versiyonu olmuş

Hijyen ve kalite açısından çoğu restoran sınıfta kalır çünkü personeli denetlemedikleri gibi malzeme kalitesini de düşürmeye başladılar.

Abicim sizin iyice şirazeniz kaydı.
Adam diyo ki
Bıçak arası pideyi sosisle yapmışlar.
Yani pideci eti daha ucuz bir malzeme ile seyreltmis.
Buna "orada yenmez burada yenir" yorumu yapilamaz.
Bu bir lezzet yada kalite sorunu değil ki.
Bu dolandırıcılık.

Sebep ne peki. Pahalılık.
Adam gibi malzeme kullansa pidenin tanesi 400 liraya gelecek.

Nasıl satacak adam bunu bu paraya?

Teşekkürler Erdoğan.. şükür ezan susmadı.

Yöresel yemekleri her restoran yapamaz ve malzemeden çaldığını anlamak için öncelikle o yemeği tanımak gerekir. İlk yorumda ifade ettiği gibi bilinen bir restoran ancak o yemeği bilmeyen ne olduğunu anlamayacaktır.

Etin sürekli zamlanması başlı başına sorun ancak yine de ya usulüne uygun yaparsın ya da hiç yapmazsın. Maliyeti yüksek der ve menüden de çıkartırsın.

Geri