Biberce´ Ps Çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 566 gün önce görüldü
Hani akşama yapacaktın=) Teşekkürler tatlım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.

Allecra :hello:
canımöyleistedinin seçimi ile:u1:

aEQ3lR.png

12321109_10153799126975513_1458812392458852921_n.jpg

KaraBiber rica etsem awatar çalışması olaraktan müsait bi vaktinde el atarmısın bu kare ye..
o anki ruh halin nasıl bir çalışma yapmak istiyorsa o şekilde olsun lütfen.. vede mümkünse , yaptıktan sonra awatarımıda değiştirirmisin , ben yüklerken hep dosya hatası vermekte eline sağlık..

ayrıyetten zahmet oluyorum lakin..
13892205_1239290879415381_722439751091019735_n.jpg

bu resmide , ebatlarını ayarlayaraktan profil resmim olarak çalışma yapıp , eklermisin:hi:

Myself sen karar ver ekleyeyim :p

*
B2qDoD.png
*
MoJOLY2.png
*
L3B1db.png

top atıldı sanki üstümë .p öncelikle..
ayırdığınız vakitte emeğe sağlık çok teşekkürler..
beğendigim bişeyde ayrım yapamama takıntısına sahip biri olaraktan normal hayata alısverişlerimi de bişey begeniyosam iki veya daha fazla adet olursa hepsini alan biriyim ah bu olmuşmu olmamış mi faslına girmeyen : ) buna istinaden efendim ben Arzumu yerine getirdim isteğimibelirttim sizde karşıma çeşit çeşit çıkardıniz.. hak verirsen geçerli bi mazeret dile getirdiğimi düşünerek emek harciyan senin kararına bırakmak istiyorum müsade ile .. :hi:

top atıldı sanki üstümë .p öncelikle..
ayırdığınız vakitte emeğe sağlık çok teşekkürler..
beğendigim bişeyde ayrım yapamama takıntısına sahip biri olaraktan normal hayata alısverişlerimi de bişey begeniyosam iki veya daha fazla adet olursa hepsini alan biriyim ah bu olmuşmu olmamış mi faslına girmeyen : ) buna istinaden efendim ben Arzumu yerine getirdim isteğimibelirttim sizde karşıma çeşit çeşit çıkardıniz.. hak verirsen geçerli bi mazeret dile getirdiğimi düşünerek emek harciyan senin kararına bırakmak istiyorum müsade ile .. :hi:

Bende karar veremedim sonra 1 tane ekledim artık umarım beğenirsin:tatlı:

Geri