bi yardım edin beee

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
Selam arkadaşlar nasıllsınız siz?derdim hiç bitmiyor benim akıcı bir şekilde ingilizceyi konuşmayı yazmayı okumayı nasıl öğrenebilirim kursların pek bir yararı olduğunu düşünmediğim için gitmedim ama önerilere açığım daha önce amerikan ingilizcesini sadece konuşabiliyordum yazma ve okuma yoktu turistik şehirlerdeyken konuşması kolay olmuştu ama şuan unuttum ve yeniden öğrenmek istiyorum

ingilizce altyazılı türkçe filmler izle

Tuğçe'nin yazdığı tuhaf dursa da oldukça mantıklı.Bu yöntemle ingilizcesini çok iyi seviyelere getirebilenler var.Onun dışında bol bol ingilizce film izle.Sevdiğin ingilizce şarkıların çevirisini yap.

Tek çare yurtdışı . Burda ne kadarda öğreniyorumda desen ingilizce dilini işyerinde ve günlük hayatta kullanmıyorsan bilsende unutursun . :)

Önce bir kurs,sonra yurtdışı.
Ya da olabildiğince ingilizce alt yazılı film,dizi,bilgisayar oyunu.
Seviye seviye kitaplar var zaten,onlardan da edinirsen okuman da gelişir.

Dil dile değmeden dil ogrenilmezmis. Yabancı bi sevgili bul: )))
Yabancı dizi izle en kötü ihtimal.

ingilizce chat siteleri var yap ordan bi manita:d

adami niye yanlış yonlendiriyorsun o zaman, hevesli hevesli diyince oyle yaptin sandim .s sorry ( uzgunum )

Kurs olarak kültür merkezlerin den ödün verme derim.

gene soruma baska cvp verdin .s seninle konusmayim diyorum , dayanamiyorum sonra gene pisman oluyorum .s okby

Sana lazım olan gramerse iyi bir kurs işini görebilir. Speaking lazımsa çok iyi yurt dışında hem tatil hem iş sloganıyla organizasyon yapan firmalar vardı. Yabancı ülkede en az bit yıl geçirmeden konuşamazsın, hem de akıcı olanından. En kötü ihtimal yabancı arkadaş edin.
Bizim okulda bir kız sırf İngilizcem grlişsin diye Nijeryalı çocukla çıkıyordu.
Sadece kurs ile akıcı konuşma öğrenemezsin.
Kursunu al, kursa giderken de İngilizce müzik dinle, İngilizce kitap oku. Faydasını göreceksin.
En önemli sır ise zorunluluk olarak değil estetik ve zevk kaygısı güderek öğrenmeye çalışırsan zamandan da tasarruf edersin. RAST GELE. :)

Geri