Bi Resim Bi Yorum.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
resized_6e75b-eacab7b7dsucvccx4aaga4m.jpg

manası çok derin

adasfdkafkakş olm adam az sonra peygamber olacak gökhan özenin budala klibindeki gibi resmedilir mi ya. kim çizmiş bu tasviri. :cici:

G9WO62.jpg
[/url][/IMG] nerde o eski okul fişleri Ali topu tut tut Ali tut..

qGQX1R.jpg
[/url][/IMG] bizdeki turist kafilesi ya Batum’a yada Ukranya’ya yolcu :papatya:

ben ilk görseli fena halde rahatsız edici buldum..
yapmayın arkadaşım
Kurban geleneği dinimizin en önemli geleneklerinden biri
inanırsın inanmazsın ne ala
ne gerek var Erdoğan ı eleştirecek başka bişey kalmadı mı ..
geyik falan bir yere kadar
insanların kendinden ailelerinden nefes alış verişlerinden önceye koyabildiği bir şey inançları
insanların inançları üzerinden geyik yapmayın da ..
vallahi bu kadar saçma hareket etmek için gereken ruhsuzluğu nerden bulduğunuzu merak ediyorum ya..

ben ilk görseli fena halde rahatsız edici buldum..
yapmayın arkadaşım
Kurban geleneği dinimizin en önemli geleneklerinden biri
inanırsın inanmazsın ne ala
ne gerek var Erdoğan ı eleştirecek başka bişey kalmadı mı ..
geyik falan bir yere kadar
insanların kendinden ailelerinden nefes alış verişlerinden önceye koyabildiği bir şey inançları
insanların inançları üzerinden geyik yapmayın da ..
vallahi bu kadar saçma hareket etmek için gereken ruhsuzluğu nerden bulduğunuzu merak ediyorum ya..

Bizim müslümanlar yahudilerden nefret edip hatta Kuran’da dost edinmeyin onlarla falan filan ne hikmetse peygamberlerin hepsi yahudi onları ayrı bir kefede tutuyorlar ilginç

ben bile bu kadar derine inemedim

Ilk gorsel bana ise Caravaggio'nun "judith beheading holofernes" tablosunu hatirlatti. Tabloya vahset diyen de vardir.
Erdemi yucelten bir tablodur diyen de. Yorumlarda ona benzemis sanki.
Orada da Holofernes’in kafasini kesiyor ya Yudit ondan geldi aklima yoksa barok doneminin konuyla bir alakasi yok
ve bende bir manyak degilim sadece uykusuzluktan beynim ipsiz bir ucurtma gibi serbest cagrisiyor:)

3EMBZ2.jpg
[/url][/IMG] çoğu kadın kendi katilini doğurur

Ilk gorsel bana ise Caravaggio'nun "judith beheading holofernes" tablosunu hatirlatti. Tabloya vahset diyen de vardir.
Erdemi yucelten bir tablodur diyen de. Yorumlarda ona benzemis sanki.
Orada da Holofernes’in kafasini kesiyor ya Yudit ondan geldi aklima yoksa barok doneminin konuyla bir alakasi yok
ve bende bir manyak degilim sadece uykusuzluktan beynim ipsiz bir ucurtma gibi serbest cagrisiyor:)

Tabloya değil gerçeğini vahşet bulanda var ondan zevk alanda keşke sadece ressama boşa kızmışlar

dODzVX.jpg
[/url][/IMG] batı medeniyeti akıllarımızın ,beyinlerimizin için işgal etti .hz Bilal ( diyen Bilal kendisi Amerika’da okumuş ne tuhaf )

Bizim müslümanlar yahudilerden nefret edip hatta Kuran’da dost edinmeyin onlarla falan filan ne hikmetse peygamberlerin hepsi yahudi onları ayrı bir kefede tutuyorlar ilginç

Sonra da diyorsun ki; "Bini dişliyirsiniz, bini inlimiyirsiniz, kinilirimi kilitliyirsiniz, misijlirimi siliyirsiniz. Bin misliminim."

Sözlüklere girip okuduklarını buraya yazarsan, kimse senin Müslüman olduğuna inanmaz tabi. Hayır inanmak zorunda da değiller, niye zorluyorsun ki kardeşim?

Yine mesajın düzenlenmiş işte. Bundan 20 yıl sonra bile aynı kalacaksın Yabani. O zaman da bu forumda bu konuları açacaksın, o zamanda konuların böyle silinecek. :D

Sonra da diyorsun ki; "Bini dişliyirsiniz, bini inlimiyirsiniz, kinilirimi kilitliyirsiniz, misijlirimi siliyirsiniz. Bin misliminim."

Sözlüklere girip okuduklarını buraya yazarsan, kimse senin Müslüman olduğuna inanmaz tabi. Hayır inanmak zorunda da değiller, niye zorluyorsun ki kardeşim?

Yine mesajın düzenlenmiş işte. Bundan 20 yıl sonra bile aynı kalacaksın Yabani. O zaman da bu forumda bu konuları açacaksın, o zamanda konuların böyle silinecek. :D

Bırak silsinler alıştık

Geri