Bi Bakarmisiniz. help help

M
  • Kullanıcı mahruyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Arkadaslar Annemin Telefonuna Sòyle bi msj Geldi. Kisaca Yazim; ++++ nolu Kartla FACEBK* payment Firmasinda 140 tl islem Yapilmistir. vs vsvs.

Yani Bu Ne Olabilir? bu Firma Ne firmasi Ben Bulamadim Anlamiyorumda?

duzenleme. kart calinmadi kardesim bu firmadan islem yapmis surekli.. ne olaki bu

o kart numarasının sizinle alakası var mı?
Kullandığınız kartlarla yani ?

kart calinmadi kardesim dun harcama yapmis fakat bize ne islem yaptigini soylemiyor. ve surekli bi firmaya islen yapmis. bunu ogrenmek icin yardim istiyorum.

kart calinmadi kardesim dun harcama yapmis fakat bize ne islem yaptigini soylemiyor. ve surekli bi firmaya islen yapmis. bunu ogrenmek icin yardim istiyorum.

Kart kimin üstüne banka ya sorabilirsin ekstre hareketlerinden.
Hangi banka?

kart numarası doğrumu canım?
baz<en hata olabiliyor numaralarda.
Dooğruysa bankayı arayın onlar söyler canım

is bankasi cnm. babam ukraynada onun kimlik bilgisi olmadan vermiyolar.. kart suan aydinda kardesimde.

telefon ya da gönderen bilgileri nedir, mesajda gönderilen kart numarası sizin mi. eğer öyleyse kardeşin 140 liralık feys kredisi almış. şu feys oyunlarında elmas falan oluyo ya hani.

telefon ya da gönderen bilgileri nedir, mesajda gönderilen kar numarası sizin mi. eğer öyleyse kardeşin 140 liralık feys kredisi almış. şu feys oyunlarında elmas falan oluyo ya hani.

hah iste benimde suphelendigim ama kendisinin inkar edip ispatlayamadigim tahmin. kart babamin . yani kira su taksit benzeri odeme yapmis olamaz.

Paymentwall : sahip olunan gerçek parayı, sanalpara'ya dönüştürmek için çeşitli dijital metotlar sunan, küresel bir ödeme çeşidi ve çözüm ortağıdır.

Cok Tesekkur Ederim. Bizde Kart Borcu Neden Bukadar Geliyor Der dururduk. Icim ezildi suan

hah iste benimde suphelendigim ama kendisinin inkar edip ispatlayamadigim tahmin. kart babamin . yani kira su taksit benzeri odeme yapmis olamaz.

durum böyleyse ve kardeşin aldığı krediyi henüz kullanmamışsa ya da kullanmadığı miktarın iadesi yapılıyor diye biliyorum. böyle bir haber de izlemiştim çünkü çocuk babasının kredi kartıyla 2 bin liralık elmas almış.

durum böyleyse ve kardeşin aldığı krediyi henüz kullanmamışsa ya da kullanmadığı miktarın iadesi yapılıyor diye biliyorum. böyle bir haber de izlemiştim çünkü çocuk babasının kredi kartıyla 2 bin liralık elmas almış.

2 bin liraya hakiki elmas alırsın bir oyun mu kodlasak napsak iyi para var gibi

Aldigi Saat Yaziyorda Biz gec Farketik.

Geri