Beynim error verdi itiraf ediyorum.:-)

• Kullanıcı Sol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 2914 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun zaman sohbet edip adinin hilal oldugunu sandigim kisinin aslinda bir Halil oldugunu yeni ögrendim..ama isin kötü tarafi cocuk 3 kez yazmis adini benim. Kafa artik haplimidir nedir olayi hep ters gormusum :-) kamera acinca sakallarindan anladim :-)

ahahahahaha yok artık ya :D

Hayda eee sonra?:D ya varya birgünde benim başıma gelebilir böyle bişey bazen bende bakar körlerden oluyorumda :D geçmiş olsun canım :d

@•ѕοℓ• insan kamera açmasından şüphelenir yahu :D Bir kız kamera açmaz :D Bu arada süper itiraftı :D

Dostum konusmalarındandamı anlamadın yahu.harbıden kafan cok guzelmıs:P
muhtemen dalgın olmandan kaynaklanan bır durum olsa gerek herkesın basına gelebılır.
Kı cocuk ısmını halıl degılde hamza olarak tanıtsaydı boyle olmazdı heralde:D

Yaa dedim Özge dedim,benimle dalga geçme dedim,bedduam tutar dedim, sakalımız yokki lafımız dinlensin. :D karga kelaynak bütün kuş familyasıyla az forumlarda fişlemedin beni müstahak sana.Adam sildi mi bari seni :D :haha:

bu terste bi işlik var :D hilalle konuşmak halille konuşmaya benzemez bence intihar et :haha:

bende forumda çogu kez çogu nicki kız sanıp konuşuyorum sonradan farkediyorum çok çok sonra :) bilgilerinden :D hatta mod arkadaşlardan bi kaçını :) kız sanıyordum nick vermeyim :D :D

o halde benle hiç görüşme,benim ismimi barzani falan sanarsın şimdi :D

Uzun zaman sohbet edip adinin hilal oldugunu sandigim kisinin aslinda bir Halil oldugunu yeni ögrendim..ama isin kötü tarafi cocuk 3 kez yazmis adini benim. Kafa artik haplimidir nedir olayi hep ters gormusum :-) kamera acinca sakallarindan anladim :-)

:zuha: özgee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri