Beyni kusursuz hafıza sahibi yapmak ıçın basit yollar nelerdir?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Arkadaşlar ben çok merak ediyorum beyni geliştirmek için yani hafızayı geliştirmek için çok basit olarak ne yapılabilir Bilen varsa yazabilirmi

Arkadaşlar ben çok merak ediyorum beyni geliştirmek için yani hafızayı geliştirmek için çok basit olarak ne yapılabilir Bilen varsa yazabilirmi

Merhaba hoşgeldiniz,öncelikle konuyu ilgili bölüme taşıyalım ki belki bu konu hakkında sorusu olan arkadaşlar da faydalanabilsinler değil mi?
Şimdi,beyni geliştirmek ile hafızayı güçlendirmek aynı şey değildir.
Beyni geliştirmek zeki ama çalışmıyor örneği gibi daha çok fakat bunun da en basit yolu sanırım günümüzün teknolojisi ile mümkün.
Akıllı telefondan yüzlerce beyin geliştirmeye yönelik egzersiz ve oyunların olduğu uygulamalar mevcut.
Hafıza için ise,çinko takviyesi almanızı öneririm.
Onu yapamıyor musunuz,o zaman çalıştığınız ya da hafızanızda yer etmesini istediğiniz bilgilerin üstünden geçerken bir müzik dinleyin. Müzikle onu ilişkilendirebilirsiniz. Koku hafızası da yüksek bir detay aslında.
Aslında bazen her şeyi hatırlamak da iyi değil ama yine de siz bilirsiniz.
Balık ucuzladı şu sıralar,balık yiyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Pekala telefonda önerebileceğiniz bir uygulama varsa bana yazabilir misiniz

Vay Kamil abi hoşgeldin.
Engin bilgilerini biz forumdaşlarınla artık rahat rahat paylaşabilirsin.
Harcanıyordun oralarda (:

Yok hafiza guclendirme teknigi icin diyor :)
:dfz:
Bugün herşeyi yanlış algılıyorum zaten ;( iyileşip konuşacagım bundan sonra suskunluk yemini ediyorum an itibariyle
Teşekkürler X bey .

• Beğen
Tepkiler: X
kamil0920, aramıza hoş geldiniz.
Bol bol sudoku çözün, kitap okuyun:)
İyi forumlar

Teşekürler ancak artık inanın daha fazla kitap okumak istemiyorum Beynimdeki bilgiler allak bullak oldu

Teşekürler ancak artık inanın daha fazla kitap okumak istemiyorum Beynimdeki bilgiler allak bullak oldu

Kamil0920 nickini Kamil yapsak daha iyi olmazmi kamilcigim. Bu hafiza guclendirme teknilkleriyle alakali kurslar bir ara cok moda olmustu. Sonuc alabilen oldumu bilmiyorum.

Kamil0920 nick i benim yıllar önce �nternete girdigim ilk isim olmuştu:) hatırası var desem ayıp olmaz dimi :)

• Beğen
Tepkiler: X
Bu arada benim profil resmimin yönü ters olmuş onu nasıl düzeltebilirim

Geri