Bal Porsuğu
Gümüş Üye
asyalı seven?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beni bi sıkıntı bastı asdfgrfas
Ya sen zevksizsin ya da ben lskdjlaskd
![]()
Tamam ablası. sldkfjsdklf
İnanmamak değilde işte şimdi konuşturma beni ya ifşa olur bak :asd:
Gordugun gibi boyle cirkef davranislari sen yapiyosun ben arkadas ile konusuyorum ve gulerek andik gordugun gibi cirkeflescek kizacak bir durum yok.Bak çocuk!
M08 kullanıcı adıyla buralarda seni insan bilip iki muhabbet ettik, iki konuştuk. Sonra adam akıllı senin tarzını sevmediğimi, seninle anlaşamayacağımı söyledim. Forum genelinde kasti olmamakla beraber denk gelen üstteki üye durumlarda açıkça seni sevmediğimi belirttim değil mi? Sen de belirttin haliyle.
Haddini bilerek davran, kimse beni sevmek zorunda değil ama böyle çocukça imalarla ne kadar doğru bir karar verdiğimi ispatlıyorsun.
Şimdi ister soda iç, ister ayran. Benim adımı anma, insan oluşuna olan saygımı da kaybetme tamam mı yavrucuğum?
Gordugun gibi boyle cirkef davranislari sen yapiyosun ben arkadas ile konusuyorum ve gulerek andik gordugun gibi cirkeflescek kizacak bir durum yok.
Merak etme denk gelmemeye gayret gosteriyorum emin ol ama arkadas ile denk geldin yapcak birsey yok iyi gunler.İnsan psikolojisinde buna yansıtma mekanizması diyorlar. Bu son diyaloğumuz olsun. Çok rica edeceğim.
Çocuk bunlar ya hu :T:
Çok zevksizsiniz çokkk
Nixie yaparda ben yapamazmıyım, kusura bakma sana cevap olarak şimdi vermek zorunda kaldım daha önceden açmak lazımdıda arada kaynadın gittin. :haha:
Bu arada 4. olan bayan benim eleşmeyin :ask :haha:
![]()
ama megan fox falan zaten tartışmasız güzeller, pirelli takvimi kızları istemiyoruz, bize kısmen ünsüz güzeller lazım :p
O'nu da bulurum sıkıntı yok :p
O ekledikleriniz hep ünsüz ya haklısın :T:
bul, bize güzel kız bul.... asjdaksjdhajsdh
Yok size güzel kız, anlamıyorsunuz güzelden :T:
ben anlıyorum, tanışalım mı :şirine: