Beyin sarpmasından ameliyat olacak

Konu sahibi son olarak 3643 gün önce görüldü
arkadaşım beyin sarpmasından ameliyat olucak istanbul üni. hastanesine gönderdiler sizce hangi istanbul üni. hastanesi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim ?

Çapa iyi.
Çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun inş :s

bazıları cerrah paşa iyi diyo bende kararsızım fikrinizi almak istedim

bazıları cerrah paşa iyi diyo bende kararsızım fikrinizi almak istedim

Cerrah Paşa da iyi . Bunun araştırmasını dikkatli yapın. Tanıdığınız bildiğiniz kişiler vasıtasıyla. Çapada Görev ypan hemşire arkadaşım var o yüzden Çapa yı dile getirdim. Gerçekten çok iyi orası

Arkadaşımın abisi Çapa da ve gerçekten iyi olduğunu söylüyor. İyice düşünülmeli bu konuda geçmiş olsun.

Cerrah Paşa da iyi . Bunun araştırmasını dikkatli yapın. Tanıdığınız bildiğiniz kişiler vasıtasıyla. Çapada Görev ypan hemşire arkadaşım var o yüzden Çapa yı dile getirdim. Gerçekten çok iyi orası

anladım ilgilendiginiz için çok teşekkur ederim cerrah paşayı araştırayım o halde.

Arkadaşımın abisi Çapa da ve gerçekten iyi olduğunu söylüyor. İyice düşünülmeli bu konuda geçmiş olsun.

haklısınız iyi bir araştırma yapmak gerekir arakadaşımın durumu ciddi dogru seçim yapmak lazım her ikisinide araştırmalıyım çok teşekkurler sağolun.

Cerrahpaşa kötü demiyorum Bu saydıklarınız alanlarında zaten gerçekten iyi yerler. Allah kolaylık versin.

evet cerrah paşada iyi bir hastane hep olumlu yanıt aldım çapayıda bi kaç arkadasım önerdi şimdi kararsızım artık iyi bi araştırma yapmalıyım ve ikisinden birini tercih etmeliyiz fazla zamanımızda yok bakalım inşallah dogru seçim olur teşekkurler

evet cerrah paşada iyi bir hastane hep olumlu yanıt aldım çapayıda bi kaç arkadasım önerdi şimdi kararsızım artık iyi bi araştırma yapmalıyım ve ikisinden birini tercih etmeliyiz fazla zamanımızda yok bakalım inşallah dogru seçim olur teşekkurler

Umarım . Tekrardan geçmiş olsun

Geri