kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Beyin fırtınası isminde sayfam vardı, artık yok. sebebi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyin fırtınası isminde sayfam vardı, artık yok. sebebi?
Evet bu başlık altında bir sürü konu açabiliyordum ve konularımı buradan takip edebiliyordum artık yok Bunun sebebi var mıSayfadan kastımız konu mu? Kategori mi?
Arama yaptım ama böyle bir konu göremedim.
Evet bu başlık altında bir sürü konu açabiliyordum ve konularımı buradan takip edebiliyordum artık yok Bunun sebebi var mı

Neyse.. geldiğimde ne varsa ona yaparsam yorum yaparım. Bu arada ne kadar boş sohbete döndüğünün farkındasın değil mi bu kadar Teyyare sohbetin olması Gerçekten hedeflemeyi küçültüyor. Yani yarın bir gün bu platformu sıradanlaştırmayacak mı? bence sıradanlaşır.Evet, forumdaki tüm kategorileri sadeleştirmeye gittiğimiz için beyin fırtınası isimli kategori kaldırıldı.
Tartışme & Görüş kategorisi altında da beyin fırtınası yapabiliyorsunuz: Tartışma ve Görüş
Yazar ekibi de bulunmadığı için, ilgili yazarlara ait eski kategoriler de kaldırıldı.
Konuları takip etmek için konunun başında yer alan "Takip et" butonunu kullanabilirsiniz:
Ekli dosyayı görüntüle 131304
Böylece takip ettiğiniz konulara Menü > Forumlar > Takip Ettiğim Konular bölümünden ulaşabilirsiniz.
Neyse.. geldiğimde ne varsa ona yaparsam yorum yaparım. Bu arada ne kadar boş sohbete döndüğünün farkındasın değil mi bu kadar Teyyare sohbetin olması Gerçekten hedeflemeyi küçültüyor. Yani yarın bir gün bu platformu sıradanlaştırmayacak mı? bence sıradanlaşır.
Vallahi düşüncen güzel ama gördüğüm kadarıyla bu kadroyla biraz zor. Yine de başarılı olmanı Umarım kolay gelsin.Bu nedenle zaten kategorileri duzenliyoruz.
Sohbet konularinin yanisira onemli, ciddi, teknolojik ve tartişma konularina da yoğunlaşacagiz.
Oyunlari ve sohbet konularini azaltacagiz.
Bunlarin hepsini duşunduk, planliyoruz. ✌️
Vallahi düşüncen güzel ama gördüğüm kadarıyla bu kadroyla biraz zor. Yine de başarılı olmanı Umarım kolay gelsin.
Hahaha çok ayıp🤣 gerçekten erkek olduğumu farkındasın değil mi🤣🤣 Ayrıca şunu da belirteyim asla herkesi mutlu edemezsin Herkes mutluysa orada vardır bir sorun.Herkesi mutlu etmeye çalışıyoruz, inşallah seni de ederiz. 😌