Beyaz Yalan Dizisi Volkan Kimdir? Çağlar Sayın Biyografisi

Konu sahibi son olarak 576 gün önce görüldü
Çağlar Sayın 09.12.1984 Manisa doğumludur. Çağlar Sayın boyu 1.79 m. Burcu Yay’dır. İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunudur.

5930.jpg

Oyuncu olmak isteyen Çağlar, özel olarak Ayla Algan ve Burak Aksak’tan eğitim almıştır. Oyunculuk ile tanışması Doktorlar dizisinde Dilhan Özkan karakterini canlandırarak olmuştur. Daha sonra 2011-2014 yılları arasında Arka Sokaklar adlı dizide Şehin karakterini oynamıştır. 2012-2013 yıllarınd gençlik dizisi olan Pis Yedili adlı dizide Fatih’i oynamıştır. 2011-2012 yılları arasında İffet dizisinde Berkay’ı canlandırmıştır. 2014 yılında ise Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide Furkan karakterini canlandırmıştır.

Çağlar Sayın Sosyal Medya Hesapları:

Twitter: sayincaglar

Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizi ile çıkış yakalayan bu dizide canlandırdığı Furkan karakteri sayesinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Çağlar Sayın, kariyerinde çok fazla yapımda yer almamış olmasına karşın başarılı oyunculuğu ile akıllarda kalmaktadır. Mesleği ile farklı bir alanda çalışmalar yürüten Sayın, Çevre Mühendisliği üzerine eğitim almıştır.

9 Aralık 1984 tarihinde Manisa’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Çağlar Sayın, aslen Mardinli bir aileye mensup olmasına karşın yaşamına Manisa’da devam etmiştir. Eğitimini burada tamamlayan ve lise döneminden sonra İstanbul’a gelen Çağlar Sayın, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünde eğitim almış, buradan mezun olmuştur.

Çevre Mühendisi olmasına karşın bu alanda çalışmak yerine oyunculuğa yönelen Çağlar Sayın, üniversite döneminde mühendislik eğitimi aldığı sırada aynı zamanda oyunculuk çalışmaları yapmaya başlamış ve oyunculuk üzerine de eğitimler almıştır. Kariyerine profesyonel anlamda ilk olarak Doktorlar dizisi ile adım atan Sayın, bu yapımda uzun süreli bir rol üstlenmemesine karşın kısa sürede izleyicilerin beğenisini toplamıştır.

Dizi dünyasında tanınan isimlerden birisi olmak üzere çalışmalarını sürdüren başarılı oyuncu Doktorlar dizisinden sonra bir süre ekranlardan uzak kalmış ve tekrar dönüşünü Kaderimin Yazıldığı Gün ile yapmıştır. Dizide Furkan karakteri ile izleyicilerin beğenisini toplayan Sayın’ın gelecekte çok daha iddialı yapımlarda yer alması ve önemli bir oyuncu olması beklenmektedir.

Geri