"Beyaz Show" geri dönüyor

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sunucu ve şovmen Beyazıt Öztürk, katıldığı canlı yayında, "Beyaz Show"un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu. Öztürk’ün sunacağı programın hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Öztürk, “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullandı.

2018'de yayından kaldırıldı

Öztürk’ün Beyaz Show adlı talk-show programı 6 Aralık 1996’da Kanal D’de ilk bölümüyle yayına başlamıştı. İlk bölümün konukları Hande Ataizi ve Okan Bayülgen’di.

Cüneyt Arkın, Aşkın Nur Yengi, Nazan Öncel, Mehmet Ali Erbil, Barış Manço, Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Yaşar, Sertap Erener, Kenan Doğulu, Hülya Avşar, Ebru Gündeş, Ahmet Kaya, Mustafa Sandal, Şener Şen, Cem Karaca, Samantha Fox, Ruslana, Jean-Claude Van Damme, Julio Iglesias, Belinda Carlisle, Kerim Abdülcabbar, Carmen Electra, Megan Fox, Karolina Kurkova gibi çok sayıda konuk ağırlanan programda izleyicilerle telefon bağlantıları da yapıldı.

Programda dönem dönem Öztürk’ün canlandırdığı farklı karakterlerin yer aldığı skeçler de yayınlandı.

22 sezon boyunca süren program 4 Mayıs 2018 Cuma gecesi sezon finali yapıp yayından kaldırılmıştı.

Kaynak

"Güle güle" giden de kendisi oldu neyse ki... Gülemeden gitmiş olsa da...

Yıllardır televizyon izlemiyorum tekrar eskisi gibi Beyaz Show'u izler miyim bilmiyorum fakat bu haber beni mutlu etti. Eski bir dostumu görmüş gibi sevindim.

beyaz show’u seyretmeyi bırakalı yıllar oldu. yani bitmeden önce de yıllar olmuştu. okan bayülgen’in tv8’de neredeyse her gün arka arkaya program yaptığı bir dönem vardı hatırlar mısınız? işte o dönem benim için enfes bir dönemdir. okan bayülgen’in bir nebze o aşağılayıcı tarzından sıyrılıp izleyenleri germediği eğlenceli, bilgilendirici, tam bir talk show tadı aldığım dönemleri. yaa ne güzeldi.

Bize “yoruldum arkadaşlar, çok zor bir iş. Tekrar düşünmüyorum ama başka projeler üzerinde yoğunlaşıyoruz şu sıra” demişti. Zaten son geldiği dersten bi saat erken çıkıp “Borcum olsun arkadaşlar bi dahakine de fazla dururum” da demişti. Yalancı Beyaz :(

Yıllar önce Antalya'da bir yerin açılışında karşılaşmıştık ve oldukça mütevazı bir insan. Programını o dönem de pek takip ettiğim söylenemez ancak yeniden başlaması çoğu eski izleyiciyi mutlu edecektir.

2-3 bölüm anca izlemişimdir. okan bile bi yerden sonra baydı.

Galiba hiç baştan sona izlemedim şu programı

Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show hakkında yeni açıklama

Birkaç ay önce Beyaz Show'un ekranlara döneceğini açıklayan Beyazıt Öztürk'ün ardından Acun Ilıcalı da yeni sezona işaret etmişti. Herkesin dört gözle beklediği programla ilgili ünlü şovmenden yeni açıklama geldi.

"DAHA GÜZELİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Son olarak Aramızda Kalmasın programından Umut Ünver'e konuşan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un yeniden başlayıp başlamayacağı konusunda yeni bir açıklama yaptı.

Ünlü isim, "Devamlı başladı, başlayacak diye haberler çıkıyor. Bunların bir kısmı doğru. Başlamak gibi bir niyetimiz var. İyi bir şey yapmak istiyoruz. İnsanların aklında çok güzel kalmıştı. Programın içini yeniden doldurup daha güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bakalım 'en değerlisini vermek için biraz daha bekliyoruz" dedi.

Kaynak

bi ara izliyordum
genelde devamlar eskisi gibi olmuyor

İnsanların izleme alışkanlıkları değişti.
Bir grup izleyici (sandık kokusu, kızılcık şerbeti.. izleyicisi) hala 3 saat boyunca dikkati dağılmadan ekrana bakabiliyor. Diğerleri reels kaydırma yüzünde dikkatleri 3 saniyeden fazla değil. Bu ikinci guruba ne beyaz ne siyah hiç bir talkshow izletemezsiniz. Ama hasan can tarzı işleri izlerler. Çünkü orada da 3 saniyede bir başka biri ile interaktif iletişim yapılıyor. Bunun gibi şeyleri izlerler. Bir de amatör standup seviyorlar. Özellikle cinsel içerikli espri yapan kadınlar ve feminen erkekler çok talep görüyor. Beyazıt bunları da yapamaz. Yani kendine kanal bulması mümkün değil. Acun buna acıdığı icin ufak işler veriyor. Bunlarla yetinmeli.

Geri