Beyaz özür diledi

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Beyaz, programında yaşanan PKK propagandası için izleyicilerinden özür diledi.

[YOUTUBE]E6S2piKD2ko[/YOUTUBE]

Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=E6S2piKD2ko

beyaz_2780.jpg

Beyaz, programına Diyarbakır'dan telefonla bağlanıp terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan Ayşe Çelik hakkında açıklama yaptı. Kanal D Ana Haber'e konuk olan Beyaz, şunları söyledi:

ÜZGÜNÜM VE ŞAŞKINIM
"Üzgünüm ve şaşkınım. Benden beklenebilir mi böyle bir şey. Benim tavrım belli, vatana toprağa bayrağa olan bağlılığım belli. O ilk cümleyi duyunca benim beynim durdu orada. Kendi iç sesimi dinlemekten konuşan kişiyi dinleyemedim. Öğretmenim deyince ben de Milli Eğitim Bakanlığı'mızdan bir öğretmen zannettim ama öyle olmadığı ortaya çıktı zaten.

BEN POLİS ÇOCUĞUYUM
Ben bir polis çocuğuyum, ben çok içinden geldim bu milletin. Üzüldüm biz hep millete, vatana bağlılıkla büyüdük. Şansızlık oldu mu diyeyim, ne diyeyim bilmiyorum ama istemeden birini kırdıysak özür dilerim.

ÖZÜR DİLİYORUM
Ama lütfen kimse beni politikaya malzeme etmesin. Ben bu zamana kadar politikadan uzak durmaya çalıştım, şimdi ise tam ortasındayım. İşimi çok seviyorum ve işime de devam edeceğim Kanal D'de. İstemeden bir şey yaptıysam özür diliyorum"

Ben beyazın bu zamana kadar siyaset yaptığını görmedim duymadım. Talihsizlik olarak bağlıyorum o video yu. Samimiyetine inandığım biri. Dilerim k talihsiz olaylar tekrarlanmaz .

Öğretmen olduğunu iddia eden kadının öğretmen çıkmaması da ayrı bir olay.
Provokasyon yapmıyorsun madem, gerçekten çocukları düşünüyorsun, neden öğretmenim diyorsun.

Beyaz, videoda arayan kadını dinlemediğini belirtti :)

Adamı çok pis linç ettiler öyle böyle değil. Sosyal medyada terörist kıyafeti giydiren mi dersin, terörist başı gibi hakaret edenler mi dersin. Hele havuz medyası, şehit haberlerini bile Beyaz üzerinden sundu. Adam ana haberde olayı anlattı özrünü diledi bu sefer karşı taraftan ''bak bak korkudan iyi kıvırdı, geri vitese taktı'' muhabbetiyle linç başladı-başlamak üzere. Adamın siyasetle işi yok zaten adının siyasetle anılmasını da istemiyor ama gelen geçen vuruyor, yazık oldu adama.

[YOUTUBE]aF_NihD_dlw[/YOUTUBE]

Burada devlet ya da pkk adına bir şey denmiş söylenmemiş.
Burada çocuklar ve insanlar ölüyor demiş hala provokasyon deniliyor.
Çaresizlik bu

Samimi bir özür dilemiş .. Uzatmamak lazım ..

Özür dilenecek bişey yapmamıştı. Asıl şimdi program yapamaz hale getirdi kendisini

vayyy arkada$$$$$$ buralara gelmeyeli bizim forum uyecanlari insancil davranmaya ba$lami$lar :3
ilk defa sizleri birinin ozrunu bu kadar medeni ve insancil bir sekilde kabul edip teselli mesajlari attiginizi goruyorum. aglamakli oldum resmen ya, gozlerim yasardi :asd:
cigerinizi biliyorum ben ya :T:
ozur dilemis, konu vatan olunca insan ne dedigini bilmeli yalniz :3

Her kelimesine inandim, samimi buldum.
Beyaz, Polis cocugu oldugu icin belkide ona bu oyunu oynadilar.
1 tasla iki kus vurmak icin.

Bu kariyi savunanlar utanmadan hala ortalikta dolasabilecek, orda burada yazabilecek.
Ögretmenmisss. Ne ögrettigini simdi burda söylemiim

Her kelimesine inandim, samimi buldum.
Beyaz, Polis cocugu oldugu icin belkide ona bu oyunu oynadilar.
1 tasla iki kus vurmak icin.

Bu kariyi savunanlar utanmadan hala ortalikta dolasabilecek, orda burada yazabilecek.
Ögretmenmisss. Ne ögrettigini simdi burda söylemiim

Beyazda kadını anlamadığından destekleyip tüm salona alkışlattı.
Programı dahi izlemeden sadece konu başlığına bakıp araştırma gereği dahi duymamak.
Müsait olduğun bir anda kayıtları izlersen kadının provokasyon yapmadığını ağzından devlet ve pkk kelimesi dahi çıkmadan bölgede olanları anlattığını görürsün.

Seviyoruz seni Beyaz sıkma tatlı canını kötü bir olay talihsizlik diyelim

Beyazda kadını anlamadığından destekleyip tüm salona alkışlattı.
Programı dahi izlemeden sadece konu başlığına bakıp araştırma gereği dahi duymamak.
Müsait olduğun bir anda kayıtları izlersen kadının provokasyon yapmadığını ağzından devlet ve pkk kelimesi dahi çıkmadan bölgede olanları anlattığını görürsün.

Birader sen harbiden sipari$sin he.
Seni müneccim mi öptü de programi izlemedigimi söylüyorsun?
Direk televizyonda canli yayinda izledim ben olayi. Youtube dan falan degil.

Güneydoguda yasananlar anlatilip ta PKK ya lanet okunmuyorsa orada PKK propagandasi yapiliyor demektir !

Orada görev yapan ögretmenleri sucluyor, Dogmamis cocuklar katlediliyor muhabbeti yapiyor.

Ulan kim katlediyor söylesene !

Sana söyleyecek baska sözüm yok.
daha önce de söyledim. Hic bir şey bilmeden biliyormus gibi yapiyosun kendini gülüc duruma düsürüyosun.

Forumda cevap bile verilmeye degmeyecek tipler var, onlarin arasina katilmak istemiyorsan kesin konusmalarindan vaz gec.

Geri