Beyaz eşyalarında hangi özelliğin olmasını istersin?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü

Beyaz eşyalarında hangi özelliğin olmasını istersin?

• Cep telefonumdan tek bir dokunuşla beyaz eşyalarımı kontrol edebilmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çamaşır makinemin programı bitince televizyona bildirim gelmesi ve sürekli kontrol etmek zorunda kal

• Buzdolabımın bütün bölmelerini ister buzluk ister soğutucu olarak kullanıp, istediğim alanı yaratabi

• Koltuğun altında kalan çorap tekini, bitmesini beklemeden çamaşır makinesine ekleyebilmek

• Kullanılan toplam oy
    0
1.65 boyum

ay yok bu o konu değildi lfsdlg

Konuşsak , dertleşsek , ağlasak , gülsek,sövsek ne de güzel olurlardı .:P

Bi zahmet kurutup ütüleyip çıkarsın,uğraştırmasınlar bizi çalışıyoruz:trip:

Bu arkadas kendisine amfi susu verilmis buzdolabimdir.
Bunun bulasik makinasini ariyorum simdi
veyahut eski bir radyoda olabilir gerci radyo ekmek kizartma makinasi olarak var.
Beyaz esyamin beyaz esya olmasini istemiyorum kisacasi.

Sevdim :) Küçük detaylar güzelleştiriyor ortamı.

Ya mesela sabah kahvaltiyi buzdolbi hazirlasa cok super bir ozellik olur.

Hakkatrn coksuper olur hazir eli degmisken aksam yemeginide ayarlasa mikemmel olur.

ucuz olsun her şeyi manuel olsun. sevgili karıcığım halleder gerisini. ben anlamam

bu arkadaş da hiç öyle artistik haraketlere ihtiyaç duymayan normal bir buzdolabı süsü verilmiş bizim buzdolabımız clairvoyant hanım. üzerindeki kemençe figürü ve hemen alt köşedeki bereket duası magnetiyle de karadenizli muhafazakar bir buzdolabı olduğunun mesajlarını veriyor. içerisinde 2015 yılından kalma kurban eti ve dondurma kabında saklanan yaprak sarmalarla adeta sürprizlerle dolu. tasarımı anneme ait. bizim ülkemizde buzdolabı bir refah göstergesi olduğu için sizin yaşadığınız ülkedeki buzdolaplarının amfiye benzemesi gayet normal. :cici:

2aZE3E.jpg

bu arkadaş da hiç öyle artistik haraketlere ihtiyaç duymayan normal bir buzdolabı süsü verilmiş bizim buzdolabımız clairvoyant hanım. üzerindeki kemençe figürü ve hemen alt köşedeki bereket duası magnetiyle de karadenizli muhafazakar bir buzdolabı olduğunun mesajlarını veriyor. içerisinde 2015 yılından kalma kurban eti ve dondurma kabında saklanan yaprak sarmalarla adeta sürprizlerle dolu. tasarımı anneme ait. bizim ülkemizde buzdolabı bir refah göstergesi olduğu için sizin yaşadığınız ülkedeki buzdolaplarının amfiye benzemesi gayet normal. :cici:

2aZE3E.jpg

Söz ve nişan hediyelikleri de muazzam bi hava katmış...
Sjdnsjdj

Geri