Beşiktaş'tan Galatasaray'ın paylaşımına sert tepki: Miyavlama duyduk...

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Beşiktaş
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Beşiktaş, Galatasaray'ın sosyal medya paylaşımına cevap verdi. Beşiktaş'tan yapılan paylaşımda, "Tenhada özür dileyip süklüm püklüm olanların dışarıda kükrediğini söylüyorlar. Oysa biz sadece miyavlama duyduk!" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, Galatasaray'ın derbi sonrası sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma sert tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından yöneticileri Kaan Şakul'un paylaşımını alıntılayarak "Tenhada özür dileyip süklüm püklüm olanların dışarıda kükrediğini söylüyorlar. Oysa biz sadece miyavlama duyduk!" ifadelerini kullandı.

Kaynak

1709498951088-ekran-resmi-2024-03-03-23.45

1709499091977-ekran-resmi-2024-03-03-23.51

kulüplerin maç sonu klasik paylaşımlarından biri. şundan rahatsız oluyorlar, şaka gibi. hangi rakibimiz rahatsız oluyor ona bakmak lazım.

Galatasaray maçı kendi attığı gol ile kazanıp paylaşım yapsa olabilir ancak oynamadan maç alıp da sevinmek anlamsız.

Akşam maç beni hiç üzmedi aksine savaşan bir kartal miyavlayan bir aslan vardı sahada... Sahi icardi adını duydunuz mu hic? Zensiz olmaz ico :)
hakem maçı yavaş tempoya indirgemek için elinden geleni yapti:)
Keşke senin diğer gözünü de ben morartabilseydim meler:)
Neyse bu sene böyle rahat izliyorum maçları dinlenme senesindeyim♡

AA ben kavga sadece taraftarlar arasında var sanıyordum kulüplerde cilveleşiyor vayyy

dünün özeti fb salıncağında sallanan bir kuş : D

Kanarya kuşunun ötüşüne kendini kaptıran kartalın hazin sonu anlamı çıkabilir..
IMG_8207.jpeg

Kartalım gönüllerin şampiyonu hıhhh şikeci gs

Geri