Beşiktaşlı olmak ya da olmamak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Beşiktaş nedense bana hiçbir zaman antipatik gelen bir takım olmadı çünkü yakın çevremde de çok sayıda Beşiktaşlı var ayrıca renklerini de seviyorum.
Fenerbahçeli olmasaydım kesin Beşiktaşlı olurdum.

Taraftar grubu da toplumsal konulardaki duyarlılığı ile dikkat çekmektedir.

1695104050485.jpeg

Koyu bir Gs taraftarı annenin ve takımımın adı olsun diyen Fenerli bir babanın kızıyım. Anneme bakıyorum sarı kırmızı hiç cezbetmiyor beni. Babama dönüp bakıyorum öyle fanatik değil ama renklerine bakıyorum yine cezbetmiyor beni. Daha küçüğüm 6 yaşında Beşiktaşın amblemine vuruldum renklerim kesinlikle bunlar dedim. Annem o sıralar tabi dediğim gibi "cimbombom" diye dolanıyor etrafımda aldırış bile etmiyorum hiç beni çekmiyordu. Amcalar , teyzeler hangi takımlısın dediklerinde annem benden önce atılıyordu aslan kızım benim :=) hayıyyyy amcacım , teyzecim ben Beşiktaş'lıyım diyordum . Annem çok çabaladı yalan yok senelerce Galatasaray'ı sevdirmeye çalıştı az popoma tokadı yemedim hahaha:=)
Babam çok anlayışlı bir adamdı onu çok sevdiğimi bildiği halde asla baskı yapmazdı. Sen hangisi dersen o ol derdi .Canım babam sen benim başıma gelen en güzel şeysin :*
Çok net hatırladığım bir şey daha var küçüklüğümden maçımızı trt1 radyodan dinlerdim radyonun anteni kırılmıştı çatal koyardım hehehe işte böyle bir şey Beşiktaşlılık sözünün cuk oturduğu anlardan birisi.
O zamanlar gazetelerde ki Beşiktaş adına ne varsa keser toplardım :=)
Hala öyleyim gerçi asla amblemin olduğu hiçbir şeyi çöpe atmam, mutlaka amblemi keser alırım :=)
Çocukluğum çok güzel geçti futbol anlamında annemin baskısı harici o da kabullendi ama hala lafını söyler:=)
Öyle böyle derken kendimi maçlarda buldum az çekmedim Yalova - İstanbul... çok unutamadığım anlar var şuan ilk aklıma gelen Olimpiyatta ki Bjk- Gs maçı sahanın karışması beni hiç ürkütmemişti o anlar :=)
şimdilik yeter herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık.
78d3e720423060c6e46fe7d02bc243a8.jpg

Son düzenleme:
Uzun yazma yosun okumaya üşeniyorum. Ama okucam çünkü Beşiktaşlılık…..

Galatasaray'lı arkadaşlar bu konu ya da destek verir,hiç bir kuşun boynu bükük kalmasına yufka yürekleri razı gelmez. sjshhs

Galatasaray'lı arkadaşlar bu konu ya da destek verir,hiç bir kuşun boynu bükük kalmasına yufka yürekleri razı gelmez. sjshhs
Kedi familyasına bak heleeee bak heleeee...
miyawwwwwwwwwwwwwwwwww:=)

Benim için çarşı grubudur Beşiktaş yani ortada bir futbol takımı var mı yok mu bilmiyorum.

bjkü.jpg

*Şenol güneş Türkiye'nin ve Dünya'nın en efendi,en naif ve en büyük hocasıdır.

*BJK Ülkemizin ve Dünya'nın en başarılı takımıdır.

*BJK'lı sporcular çok yetenekli ve üstün ahlaklıdır.

*BJK taraftarı Dünya'nın en kalabalık ve ateşli taraftadırıdr.

*BJK her transfer dönemi,nokta atışı transfer yapıp,takımın kasasını her daim sıcak parayla doldurmaktadır.

*Ahmet Nur Çebi,ülkemizin ve Dünya'nın en vizyoner başkanıdır.

: )

Beşiktaş orta direk gibidir. İsyankardır, zaman zaman parlasa da içinde tutar isyanını. Başarılı-başarısız diye bakılmaz, herkesçe sevilir, sempati duyulur.

stadının oralar güzel
çarşısı da

Geri