Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Fernando Santos

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Beşiktaş
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Jesus gitti,
Bjelica gitti,
Valérien Ismaël gitti,
Şenol Güneş gitti,
Rıza Çalımbay gitti,

demek ki sıradaki gidecek olan sensin fernando dedem.................

okan buruk temsili, ezel dizi müziği > ramiz karaeski yapamazsın dediler yaptım sahnesi enter..........

portekiz’de kupa kazanmış, portekiz milli takımında kupa kazanmış, ismi olan bir hoca. ama beşiktaş açısından bakarsak neden santos? anlamsız geliyor bana. 14 yıldır milli takım çalıştırıyor ve şimdi sabrın olmadığı, mutlak başarının şart olduğu bir takıma geliyor. aşırı cüretkar bir tercih. 2016’daki kupayı kazandığı zaman büyük sempati kazanmıştı aynı zamanda dünya kupası sürecinde yaptığı tercihlerle (özellikle fas maçındaki ronaldo kararı) dibe vurmuştu.
zor ama umarım başarılı olur.

sayın yeni teknik direktör beyefendi rica etsem şu takımı düzeltir misiniz, yılmaz üzülüyor?

sayın yeni teknik direktör beyefendi rica etsem şu takımı düzeltir misiniz, yılmaz üzülüyor?

muhtemelen bu sezon için herhangi bir beklentiye girilerek getirilmedi.
ilk etapta eldeki kazmalardan kurtulunacak sonrasında da daha kalibreli transferlere yönelinecek.
üzüntü kısmı doğru, geceden beri quaresma skills editleri izliyorum jkskjsjs

Fernando Santos, İstanbul'a geldi​

Beşiktaş'ın dün anlaşmaya vardığını açıkladığı yeni teknik direktörü Fernando Santos, İstanbul'a geldi.​

Portekiz'den yardımcı antrenörleriyle İstanbul Havalimanı'na gelen tecrübeli teknik adamı siyah-beyazlı kulübün yöneticileri Hüseyin Yücel, Kaan Şakul, Işıl Zeybek ve Burak Aslan çiçeklerle karşıladı.
Siyah-beyazlı yöneticiler, Portekizli teknik adamın pasaport işlemleri devam ederken havalimanı salonunda bir süre sohbet ettikten sonra birlikte basın mensuplarına poz verdi.
Santos ve beraberindekiler daha sonra konaklayacakları otele doğru hareket etti.

Geri