Futbolu takip eden biri değilim,Daha çok atlı sporlarla ilgilendiğim hem pek vaktim olmuyor hem de haz ettiğim söylenemez uç noktalarda olan bir spor dalı olduğu için.Sadece Drogon arkadaşımızın bir yorumu çok hoşuma gitti argo kısımları hariç.Ben de dahil olmak üzere çevrem de çokça örneğini gördüğüm için ki hala daha gördüm örneğini reel hayatımda taze bir şekilde ne yazık ki.Futbolun insan sevgisinden üstün görülmesi üzerine.Üzücü gerçekten.Bu tarz olaylardan sebep biten evlilik örnekleri bile gördüm,Şurda daha bu hafta sonu apartmanda son derece hasta bir komşumuz var kadın çok yaşlı artık Dr.lar pek umutlu bir vaka olarakta görmüyor yani.Çokta severim ayrıca ninem gibi görürüm çok tatlı,hamarat,yardımsever bir kadındı sağlıklı zamanlarında.Bu hafta sonu apartman yıkılıyordu nerdeyse böğürtülü bir şey var hani üfleyince çok ses çıkarıyor artık oları mı sayayım,küfürleri mi sayayım yani şöyle geçmiş kültürümüze bir bakıyorum da mesela hasta insanlar pencere önlerine çiçek koyarmış işte satıcılar ordan geçerken ses çıkarmazlarmış,çocuklar orada top oynamazmış vesaire.Ne yazık ki insanımıza hiç saygımız kalmamış bu konuda.Genel olarak söylüyorum burada kimseye bir imam yok.
O yüzden tamam çok seviyorsunuz adeta hastasısınız ama biraz sınırı bilelim lütfen.Sıkça rastladığım bu olaylar üzerine kendimi yorum yapmaktan alıkoyamadım.Beşiktaşı'da kutlarım.Konuya göre yorum yaptım maç kazanmış sanırım takip etmiyorum.Ahlaklı kurallara uygun bir şekilde kazanan her takımı ve taraftarı kutlarım birtek bjk'yi değil.
Edit/editör köşesi olduğundan...